Milka ja Ninja

Tarinaa syntyneistä ja syntymättömistä pennuista sekä kasvatuksesta yleisemminkin. Vain yhdistyksen kasvattajajäsenet saavat ilmoittaa pentueista täällä, muuten sana on vapaa.

Moderators: huiskamestari, Mäykynen, kainaloinen

Post Reply
windsor
Hepuliherkkä
Posts: 210
Joined: 14.02.2009 10:28
Location: Espoo
Contact:

Milka ja Ninja

Post by windsor »

Milkalla (Finwinds Beauty) ja Ninjalla (Africasia Wild Magic) oli treffit pari viikkoa sitten ja jos hyvin käy pentuja odotetaan helmikuun puolivälissä. Nuoripari viihtyi hyvin yhdessä. Odotettavissa tästä hopeatäplikäs/ruskeatäplikäs yhdistelmästä siis hopea- sekä ruskeatäplikkäitä, myös lumipennut (tonkineesi) mahdollisia.
Mistymoon
Viiksityynyjen valtias
Posts: 730
Joined: 03.08.2008 18:59
Contact:

Re: Milka ja Ninja

Post by Mistymoon »

Onnea odotukseen & peukutusta :)

Ninja isä on aivan erityinen bengali ja erityisesti ulkoilutavoiltaan. Bengalithan usein pitävät valjasulkoilusta, siinä ei olisi uutisarvoa, mutta Ninja ulkoilee kuten koira useasti päivässä ja onkin omassa kaupungissaan jo pienimuotoinen julkkis :) Plussana tälle aktiivisen omistajan jaksamalle ulkoilulle on raittiin ilman ja virikkeiden lisäksi se, ettei Ninja käytä sisävessaa lainkaan. Bengali siis tekee ykköset ja kakkoset tyystiin ulos ja asuu kaiken lisäksi kerrostalossa. Bengalistina sanoisin, että tuohon pystyy vain bengali :D
www.bengalcat.fi

Cats leave paw prints on your heart,
But Bengals leave love spots ON YOUR SOUL !!!
Davolainen
Bengalivaavi
Posts: 6
Joined: 24.08.2010 12:17
Location: Espoo

Re: Milka ja Ninja

Post by Davolainen »

Tässä kuva nuoresta parista, tänään pitäisi olla tiineys puolessa välissä

Image
windsor
Hepuliherkkä
Posts: 210
Joined: 14.02.2009 10:28
Location: Espoo
Contact:

Re: Milka ja Ninja

Post by windsor »

Milkan ja Ninjan treffit olivat onnistuneet mutta jälkikasvun suhteen ei tärpännyt. Eli jatkossa uusi yritys kun Milka nyt on vielä niin nuori (ja kaunis hopeatäplikäs tyttö):)
Post Reply