Foorumilaiset esittäytyvät

Yleistä pölinää bengaleista, täplikkäistä ja marmorisista ystävistämme.

Moderators: huiskamestari, Mäykynen, kainaloinen

User avatar
Keiki
Mäy!!!
Posts: 100
Joined: 23.09.2009 09:20
Location: Helsinki

Re: Foorumilaiset esittäytyvät

Post by Keiki » 21.02.2010 21:03

Mukava saada lisää bengalisteja pulisemaan! Tervetuloa meidänkin puolesta :)

Bella
Bengalivaavi
Posts: 7
Joined: 16.03.2010 19:28

Re: Foorumilaiset esittäytyvät

Post by Bella » 16.03.2010 21:35

Uskaltaudunpa nyt minäkin esittäytymään tänne.

Bengaliahan olen haaveillut jo 8-vuoden ajan. Livenäkin kävin bengalin pentuja katsomassa vuosia sitten. Sen hetkinen elämäntilanne ei kuitenkaan antanut mahdollisuutta Bengalin hankkimiseen.

Mutta haaveilu kannatti, koska nyt meidän kotonamme touhuaa CattiCartanon Sunita jota Bellaksi kutsumme. Koko perheemme on Bellaan aivan rakastuneita. Bellalla on ihana luonne, juuri sellainen mitä kissalta haimmekin (kiitos kasvattajille). Bella viihtyy sylissä ja pitää silittelystä. Toisaalta myös virtaa riittää ja onkin ihana seurailla Bellan touhuja. Lapset leikittävät Bellaa paljon. Ihanasti ovat lapset kohdelleet Bellaa (siitä keskusteltiin jo ennen kisun tuloa ja muistutellaan myös jatkossakin). Bella on myös ollut nätisti lapsia kohtaan, joten ihanaa yhteiseloa täällä on :) Kevään koittaessa Bellalle rakennetaan iso ulkotarha, jonne pääsee suoraan tuuletusikkunasta :) Myös kissanjuoksupyörä on tilauksessa (isäni ja veljeni sen tekevät).

Mutta kuten muutkin ovat sanoneet niin eipä taida meidänkään Bengaliluku jäädä tähän yhteen :)
Haaveena olisikin joskus toimia vaikka sijoituskotina, jolloin pääsisi turvallisesti kasvattajan suojissa näkemään sen ihanan syntymisen ihmeen. Näyttelyissä kiinnostaisi kovasti käydä katselemassa muitakin Bengaleita. Lumivärejä kun en ole livenä nähnyt.

User avatar
Mistymoon
Viiksityynyjen valtias
Posts: 730
Joined: 03.08.2008 18:59
Contact:

Re: Foorumilaiset esittäytyvät

Post by Mistymoon » 17.03.2010 08:25

Tervetuloa uusille pulisijoille ja ihanaa saada myötäelää sitä bengalihaaveen toteutumisen onnea :)
www.bengalcat.fi

Cats leave paw prints on your heart,
But Bengals leave love spots ON YOUR SOUL !!!

User avatar
kapatrik
Viiksityynyjen valtias
Posts: 710
Joined: 28.07.2008 21:00

Re: Foorumilaiset esittäytyvät

Post by kapatrik » 17.03.2010 14:09

Tervetuloa!

Niinhän se on, että yhtä seuraa toinen ja kolmas, näyttelyt alkavat kiinnostaa, sitten tulee sijoituspennut ja ennen kuin huomaatkaan, huomaat kasvattavasi tätä hurmaavaa rotua :D
Hannibal BEN n 24
Attila BEN n 24 33
Lara BEN n 24
Bertta BEN n 24
FIN*Alcarinqua - bengalit http://www.freewebs.com/kapatrik/

Bella
Bengalivaavi
Posts: 7
Joined: 16.03.2010 19:28

Re: Foorumilaiset esittäytyvät

Post by Bella » 17.03.2010 14:56

Kiitoksia tervetulo toivotuksista :)

Kyllä tuota Bellaa tulee päivittäin ihasteltua. Meillä on ollut aiemmin kaksi maatiaiskisua ja niihin verrattuna on kyllä ihan erilainen kisu :)

Tänäkin aamuna Bella tuli vessaan lasten kanssa hampaanpesulle. Siinä lavuaarin laidalla katseli lapsia ja läträsi itsekin veden kanssa :) On sitten lapsilla ja kissalla yhteinen mieleinen leikki, vedellä läträäminen.

Miehenikin sydämen on Bella vallannut. Aiemmin ei meillä ole kissa saanut tulla makuuhuoneeseen. Mutta kuinkas kävikään, Bella nukkuu sängyssämme yöt. Viime yönä oli mennyt miehen kainaloon nukkumaan :) Eli tällainen sydämenvaltaaja täällä meillä.

Kuvia en vielä osaa laittaa, mutta täytyy opiskella.

User avatar
cattis
Mäy!!!
Posts: 160
Joined: 07.09.2009 21:29
Contact:

Re: Foorumilaiset esittäytyvät

Post by cattis » 23.03.2010 14:54

Tervetuloa Bellalle huoltojoukkoineen meidänkin puolesta :)

Samalla tevetulotoivotukset muillekin uusille.

katja
Bengalivaavi
Posts: 22
Joined: 15.04.2010 07:43

Re: Foorumilaiset esittäytyvät

Post by katja » 15.04.2010 08:01

Hei, täällä ihan uusi bengalipentusen omistaja.

Image

Tässä kuvassa näkyy "Timon" hiukan paremmin:
Image

Kotona meillä Timon -pentusen lisäksi norjalainen metsäkissa "Rokki", kaksi isoa koiraa (australiankarjakoira ja valkoinenpaimenkoira) , 10 -vuotiaat kaksospojat sekä tietysti me aikuiset. Täytyy tähän todeta, että onneksi meitä on näin paljon ja paljon virikkeitä, sillä Timon on erittäin energinen ja leikkisä pentu. Se oikein odottaa, että lapset tulevat koulusta ja voi sitä riemua jos niillä on kaveri mukana. Timon ryntää välittömästi kavereiden syliin eikä poikien tietsikkapelaamisista tule mitään, kun kissa haluaa leikkiä :D

Minut yllätti tämän pennun rohkeus, meidän Rokki -kissa oli paljon arempi pienenä eikä se vieläkään välitä kaikista vieraista. Timon myös rakastaa raakaruokaa (mitä syötän meidän koirille) joten nykyään sille katetaan oma lautanen, kun koirat saavat ruokansa (Rokki kissa vain nyrpistää nenäänsä näille herkuille).

Täällä palstalla olen vieraillut useasti lukemassa bengalitietoa jo silloin, kun rupesimme miettimään ko. rotua. Nyt sitten uskaltauduin viimein itse kirjoittamaan.

User avatar
Pette
Hepuliherkkä
Posts: 224
Joined: 01.09.2008 13:40

Re: Foorumilaiset esittäytyvät

Post by Pette » 15.04.2010 08:21

Onneksi olkoon hyvä valinta :* kunhan Timon kasvaa on muut ihmeissään, vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei tule puuttumaan. :evil:
Tara Ben n 24
Baru Ben ns 24 33


Bengalismi on hulluutta, nyt se on todistettu

User avatar
Mistymoon
Viiksityynyjen valtias
Posts: 730
Joined: 03.08.2008 18:59
Contact:

Re: Foorumilaiset esittäytyvät

Post by Mistymoon » 15.04.2010 09:04

Hei Katja ja tervetuloa palstalle =)
Mahtavaa nähdä Timon uusissa kuvissa :*
Kovasti tuttuja asioita kerroit, täällä synnyinkodissakin Timon rakasti lasten kanssa leikkimistä (lapset, nuo väsymättömät huiskunheiluttajat!) ja raakaruoka on herrrkullista! :D
Ihanaa kuulla, että sama meno jatkuu!
www.bengalcat.fi

Cats leave paw prints on your heart,
But Bengals leave love spots ON YOUR SOUL !!!

johnny boy
Bengalivaavi
Posts: 12
Joined: 14.04.2010 23:16

sijoitus pojan äiti

Post by johnny boy » 16.04.2010 21:36

Meille saapui turokin näyttelyn jälkeen kattiklaanin fat boy , eli kattiklaanin kiepin poika kotosammin plösö :* Poika ei paljon ole arkaillut vaan ottanut ohjat käsiin ,meillä on ennestään kolme kissaa.Norski kastraatti veera,ragdoll spede ja mainecoon marski. Viikko meni kyttäilessä mutta nyt plösö ja marski on jo kamala riiviö kaksikko:) Kun illalla yrität katsoa tv tms niin pomppulinnana saat olla kun pojat menee satakymmenentuhatta lasissa :angst: Sede on niinkärttynen teini ettei oikeen jaksa tommosen rääpiskön kanssa ollenkaan...pyh!Mutta eilempä jo plösö poika pisti koko kissa kolomikon takaajo ralliin ja määki oikeen ihmettelin että hei spedeki juoksee :wau: .Kerrompas tässä hauskan jutun joka sattui meille... Meille tuli henkilö kartottamaan minun pojan terapian jatko tarvetta.No plösö kiipesi kynsillä sen syliin ja hyökkäs sen kynään(täti haluaa leikkiä kun se heiluttaa tota keppiä) ,sitten marski ja plösö pisti superhyper hirveän rallin päälle, matot rullalla ja muka kamala murina yms. ja pisteenä iin päälle spede hyppäs pöydälle sen tätin eteen ja kusas/merkkas sanomalehden..... :shit: että tämmöstä settiä.Kyllä mun täytyy sanoa että toi bengali on mainio pakkaus ,ihan erillainen kun noi meidän muut.Marski on kyllä kans villi mutta ei nuin villi :D Laitan kuvia kunhan selvitän että miten ihmeessä niitä tänne saa :insane:

Post Reply