hienoja kuvia palstalla!

Jorinaa kaikesta muusta paitsi bengaleista.

Moderators: huiskamestari, Mäykynen, kainaloinen

Post Reply
Chipi
Bengalivaavi
Posts: 16
Joined: 18.11.2013 15:10
Location: Hki

hienoja kuvia palstalla!

Post by Chipi »

On ollut hienoa katsella Bengaleiden kuvia ja tutustua blogeihin.

Uutena opin myös sijaisperheenä toimimisesta, joka kiinnostaa. Toivottavasti löytyy pesue, jonka voisin ottaa kotiini ja kasvattaja, joka minuun luottaisi ja sellaisen minulle antaisi! Hienoa, että on olemassa mahdollisuus! - Mielessä on myös löytää tuelvaisuudessa oma Bengalin pentu! Maatiaiskissa on aina minulla ollut, mutta siitä on jo aikaa. En kirjoittanut esittely osastoon, koska ei ole sitä omaa Bengalia .. vielä. Kun sellaisen saan toivottavasti joskus, niin sitten olisi hienoa tutustua muihin Bengaleiden omistajiin ja agilityyn jne.
Mummi
Täpläguru
Posts: 1049
Joined: 21.07.2008 14:46

Re: hienoja kuvia palstalla!

Post by Mummi »

Moi
Kun tulet Lemmikkimessuille tai käymään kissanäyttelyissä, voit rohkeasti tulla juttelemaan bengalin omistajien kanssa- siitä se tuttavuus alkaa kehittyä. Ja jos haluat, voit ilman muuta liittyä yhdistyksen jäseneksi vaikka sinulla ei ole bengalia. Ohjeet liittymisestä löydät täältä meidän sivustoltakin. Jäsenenä saat mukavaa jäsenpostia lehden muodossa nelisen kertaa vuodessa ja voit tulla mukaan yhdistyksen järjestämille kesäretkille joiden aikana pääset tutustumaan bengaliporukkaan. Yhteistä puheenaihettahan meillä varmasti löytyy: kissat kissat kissat......... eritoten bengalit ;)
Jos haluat talon parhaalle paikalle: siirrä kissaa :-)
Chipi
Bengalivaavi
Posts: 16
Joined: 18.11.2013 15:10
Location: Hki

Re: hienoja kuvia palstalla!

Post by Chipi »

Kiitos kaikesta tiedosta!
Huomasin juuri, että olit päivittänyt uudella kuvalla ketjua Ihkun ja Tirrin pennuista. Ihania kuvia perunan kokoisista pikkusista, hienoa nähdä miten ovat kasvaneet ja kuinka isoja pikkukissoja ovat nyt tällä hetkellä! Kiitos!
Post Reply