Kui katil anneta pilleri

Jorinaa kaikesta muusta paitsi bengaleista.

Moderators: huiskamestari, Mäykynen, kainaloinen

Post Reply
User avatar
Pette
Hepuliherkkä
Posts: 224
Joined: 01.09.2008 13:40

Kui katil anneta pilleri

Post by Pette » 09.09.2010 09:11

Kui katil anneta pilleri

1. Nost katti sylisses ja pirä sitä vasemmal käsivarrel niinku pitäsisit last. Pist oikke etusormi ja peukalo kati suu molemmil pualil ja pain helläst poskii samal ku pirät pillerii oikees käres. Ku katti ava suus, purota pilleri suuhu. An kati sulkke suus ja nielast.

2. Nosta pilleri lattialt ja katti soffan takka. Pirä kattii vasemmal käsivarrellas ja toist rosessi. Haje sit katti makuuhuaneest ja heit pehmenny pilleri pois.

3. Ota uus pilleri pakkauksest ja pitele kattii vasemmal käsivarrellas ja sit pirä kiinni takajaloist lujast vasemmal kärel. Pakota kati leuat auki ja tyännä pilleri suu takaossaa oikeel etusormellas. Pirä kissan suut kiinne ja laske samal kymmenee.

4. Poimi pilleri akvaariost ja katti vaatekaapi päält. Huura pualiso sissää pihalt.

5. Polvistu lattial ja kiilaa katti lujast polvittes välli ja pirä kii etu- ja takatassuist. Älä välitä kati matalast mouruamisest. Käske pualiso pittää kiinni kati pääst lujast yhrel kärel, samal ku tunkee puist viivotint kati suuhu. Liu´uta pilleri kati suuhu viivoitint pitki ja hiaro kati kurkkuu voimakkaast.

6. Hae katti verhotankolt ja ota uus pilleri paketist. Pist muistii uuren viivottime osto ja verhoitte korjaus. Lakase rikki mennee koriste-esineet takast ja lait ne syrjään myähempää kokkooliimaust varte.

7. Kääri katti issoo pyyhkeesse ja pyyrä pualisoo makkaamaa kati pääl nii, et sen pää just ja just näkkyy pualiso kainalo alt. Pist pilleri mehupilli päähä, pakota kati suu auki ja puhalla mehupillii.

8. Varmista lääkepaketist, et pilleri ol vaaralline ihmisel. Jua klasi vettä, et saat maun pois suustas. Laita laastari pualison käsivartte ja pese veri pois matost kylmäl verel ja saippual. Hae sit katti naapurin halkoliiterist.

9. Ota uus pilleri. Lait katti kaappii ja paa ovet kaulan kohralt kiin simmottis et pää vaa jää näkyvil. Pakota kati suu auki jälkiruakalusikal. Ammu pilleri kati kurkku kumirenksul.

10. Hae skruuvmeisseli tyäkalupakist ja kiinnitä ovi takas saranoilles. Simmottos sit vaa lait kylmäkompressi poskellesi ja tarkist rokotuskortistas viimese jäykkäkouristusrokotukse päivämäärä. Heit T-paita roskii ja haje uus paita makuuhuaneest. Soit sit palokunta hakema katti puust tien toiselt pualelt. Pyyrä viäl antteeks naapurilt, ku törmäs aitaan ku piti katti väistä.

11. Ota viimene pilleri paketist. Siro kati etu- ja takakäpälät yhtee puutarhalankal ja siro häne kiinni ruakapöyrän jalkaa. Etti paksut näppylähanskat vajast. Pakota kati suu auki pienel jakoavaimel. Tyännä pilleri suuhu ja iso fileepihvinpala perään. Pirä päätä pystyasennos ja kaara pual litra vettä kurkku niiet pilleri huuhtoutu alas.

12. Pyydä pualisoa viemää sinu ensappu ja sit vaa istu rauhallisest hilja kun tohtor tikkaa sormet ja käsivarre ja sit poista pilleri jämät oikeest silmäst. Poikke sit kotimatkal huanekalukauppaan ostama uus pöytä.

13. Soit eläinlääkäril ja pyyrä kotikäyntii.


B) Nonni, kui sit koiral se pilleri anneta:

1. Rulla pilleri pekonisiivusse.
2. Se siin sit.


Ja tästä puutuu vaimon kommentti; Katti hätäpisiii ja eikun kone pyörimään.
Tara Ben n 24
Baru Ben ns 24 33


Bengalismi on hulluutta, nyt se on todistettu

User avatar
Mistymoon
Viiksityynyjen valtias
Posts: 730
Joined: 03.08.2008 18:59
Contact:

Re: Kui katil anneta pilleri

Post by Mistymoon » 09.09.2010 10:58

Näinhän se menee, ehdottomasti :D
Tämä on aivan mahtava. Olen joskus lukenut ohjeen normi kielellä, mutta Turun (?) murteella aina vaan paranee :wau:
(Ja terveisiä kaikille Turun bengalisteille lämpimästi :) ).
www.bengalcat.fi

Cats leave paw prints on your heart,
But Bengals leave love spots ON YOUR SOUL !!!

User avatar
Luru
Bengalivaavi
Posts: 49
Joined: 30.07.2008 21:17

Re: Kui katil anneta pilleri

Post by Luru » 10.09.2010 16:08

Täytyy kertoa myös, miten meillä annetaan pillerit :D Luru oli siis taannoin vatsavaivojen takia pitkällä antibiootti ja kortisonikuurilla ja jotain oli keksittävä, kun pilleripaini kesti parhaimmillaan tunteja.

Ostin siis apteekista maitohappobakteeria gelatiinikapseleihin pakattuna (tyhjiä gelatiinikapseleita ei kuulemma enää myydä väärinkäytösten takia :huh:) ja tyhjensin niistä maitohappobakteerijauheen pois. Sitten murskasin antibiootin ja kortisonin jauheeksi ja täytin pikkuruisen suppilon avulla kapselit uudestaan. Sitten painoin kapselit varovasti takaisin kiinni ja sipaisin vähän rasvaa maun tuomiseksi ja kapselin liukastamiseksi ja kissasta niskaote ja pilleri kitaan :D

Post Reply