Kissahoitola

Puhetta bengalien terveydestä, ruokinnasta ja hoidosta.

Moderators: huiskamestari, Mäykynen, kainaloinen

JiiJ
Riiviörääpäle
Posts: 79
Joined: 26.09.2010 13:45

Re: Kissahoitola

Post by JiiJ »

Joo, kyllä tänne meillekin mahtuu vieras kissa, jos kissat vaan tulevat toimeen. Silleenhän se parhaiten sujuisi kun hoitokissa olisi tässä kotona ja Adilillakin seuraa. Olen vaan kuullut niin paljon negatiivisia kokemuksia kissojen totuttamisesta toisiinsa etten sellaista uskaltanut ehdottaa edellisessä viestissä.
Tuollainen vaatisi kyllä jo etukäteen totuttelua, ihan yhtäkkiä ei voi vaan tulla ja jättää kissaa hoitoon ettei tilanne mene sellaiseksi, että kissat pitää vuorotellen eristää yhteen huoneeseen.
Davolainen
Bengalivaavi
Posts: 6
Joined: 24.08.2010 12:17
Location: Espoo

Re: Kissahoitola

Post by Davolainen »

Voisin myös ilmoittautua hätäapuhoitopaikaksi :)
Asumme Espoossa, joten ainakin pk-seudulla voisi hoito silloin tällöin onnistuisi. Meillä on täällä kaksi bengalia, toinen 1,5-vuotias ja toinen puoli vuotias. Luulisin, että tulevat toimeen myös vieraiden kissojen kanssa.
ameise
Kehruukone
Posts: 329
Joined: 07.07.2010 09:09
Location: Helsinki
Contact:

Re: Kissahoitola

Post by ameise »

Tulin nyt tänne heti kertomaan että käytiin Ylpön kanssa "juhannushoitolassa" ja tekemässä tuttavuutta Adil-herran kanssa. Vähän oli suhinaa ja murinaa mutta kyllä mä luulen että tästä hyvä tulee ;)
Neiti Ylppö BEN n 24
Stella BEN n 24 33
http://taplatytot.blogspot.com/
Pette
Hepuliherkkä
Posts: 224
Joined: 01.09.2008 13:40

Re: Kissahoitola

Post by Pette »

Tara ja Baru viettivät Juhannuksen Someron maisemissa Kissa hoitolassa. Hoitolassa oli varmaan 20 kissaa hoidossa. Juhannus oli Taralta ja Barulta mennyt ihan ok, kunhan olivat selvinneet ensi järkytyksestä. Hoitola oli todella siisti ja toimivan oloinen, kissoilla toimivat tilat ja osalla oma ulkohäkki. Hoito aivan ensiluokkaista, palvelu asiallista ja hinta kohdallaan.

Ps privana lisätietoa.
Tara Ben n 24
Baru Ben ns 24 33


Bengalismi on hulluutta, nyt se on todistettu
Ässä
Bengalivaavi
Posts: 23
Joined: 14.09.2010 13:12
Location: Pirkkala

Re: Kissahoitola

Post by Ässä »

Hei!

Onkohan täällä benkkuomistajilla kokemuksia Tampereen seudun ja lähikuntien kissahotelleista/catsittereistä( 4h)? Laittakaahan yksäriä tulemaan, jos ootte löytänyt luotettavan hotellin/hoitsun tältä suunnalta. Olemme kesäkuussa reissussa reilut 10 päivää, ja aloitankin jo hyvissä ajoin hoitopaikan/hoitajan metsästyksen, koska en ihan mihin tahansa noita rakkaita karvalapsiani halua laittaa. Melkein kaikilla ystävillä joihin luotan tälläisissa tapauksissa, on jo pari kissaa taloudessa, joten en viitsi heillekään tunkea kahta rasavilliä täpläturkkia sekoittamaan heidän kissojen päätä :angst: ..
pivi
Bengalivaavi
Posts: 3
Joined: 15.06.2011 20:13
Location: Espoo

Re: Kissahoitola

Post by pivi »

Olemme monen vuoden jälkeen lähdössä viikon lomareissulle koko perheen voimin - lukuunottamatta kissoja. Tutut eivät valitettavasti ole kissaihmisiä, joten kissat pitäisi saada hyvään hoitolaan viikon ajaksi. Mikäli teillä on hyviä kokemuksia joistakin kissahoitoloista, mielellään pääkaupunki / Etelä-Suomen alueelta, mielelläni kuulisin suositteluja. Toki Hyvän Hoitopaikan vuoksi olemme valmiita ajelemaan kauemmaksikin. Kissat viihtyvät autossa, joten kuljettelu ei ole ongelma.
___________________________________

A cat can purr its way out of anything.
- Donna McCrohan
___________________________________
Katri
Bengalivaavi
Posts: 20
Joined: 09.09.2011 10:40

Re: Kissahoitola

Post by Katri »

Minä voin tulla Jyväskylän seudulla catsitteriksi hoitamaan bengaleja kotiin, meillä kun Chili ei tykkää muista kissoista niin en voi ottaa tänne vieraita kissoja. :)
Targaryens kissala
Pette
Hepuliherkkä
Posts: 224
Joined: 01.09.2008 13:40

Re: Kissahoitola

Post by Pette »

En muista mikä oli tapa, saiko täällä "mainostaa", mutta Tara ja Baru oli viime juhannuksen Kissahotelli Lipetissä ja kyllä oli ensiluokkainen paikka. Vähän haittasi paikan sijainti, kun meiltä matkaa tuonne on aikas paljon. Nyt ollaan taasen lähössä lomalle 3 vko +, mutta saatiin tälläkertaa tytär hoitamaan kissoja. Juhannukseksi kissat kuitenkin menevät Kissahotelli Hyrinään, joka on aiak paljon lyhyemmän matkan päässä.
Tara Ben n 24
Baru Ben ns 24 33


Bengalismi on hulluutta, nyt se on todistettu
Post Reply