Amanda ja Ninja

Tarinaa syntyneistä ja syntymättömistä pennuista sekä kasvatuksesta yleisemminkin. Vain yhdistyksen kasvattajajäsenet saavat ilmoittaa pentueista täällä, muuten sana on vapaa.

Moderators: huiskamestari, Mäykynen, kainaloinen

Post Reply
windsor
Hepuliherkkä
Posts: 210
Joined: 14.02.2009 10:28
Location: Espoo
Contact:

Amanda ja Ninja

Post by windsor »

Milkan siskopuoli Amanda (hopeamarmori) treffasi myös Ninjaa kolmisen viikkoa sitten ja tuloksia on, syö paljon ja nisätkin punottavat jo. Pentuja odotellaan huhtikuun loppupuolella. Ninja on testattu lumivärin osalta (myös PK Def testattu) ja sieltähän löytyy sepiaa ja Amanda (hopeamarmoriäidin Phedoran tytär) kantaa lunta (lynx), marmoria, ruskeaa ja tietenkin hopeaa; eli periaatteessa pennut voivat olla joko ruskea- tai hopeatäplikkäitä (tiettävästi Ninjalla ei ole marmoriperimää) tai sitten lumia (tonkineesi). Ihanaa taas bengalivauvoja:))

ps. Amanda oli TICA:n viime vuoden kolmanneksi paras hopeamarmori maailmassa:)
windsor
Hepuliherkkä
Posts: 210
Joined: 14.02.2009 10:28
Location: Espoo
Contact:

Re: Amanda ja Ninja

Post by windsor »

Ninja nyt isukkina viimeistä kertaa kun hänet kastroitiin. Ninjalle kyllä tuli hetki sitten toisen emon kanssa neljä suloista ruskeatäplikästä pentua. Meidän hopeamarmori AMandan kanssa värivalikoima on tietenkin monipuolisempi. Amanda voi hyvin paksusti joten useampi pentu tulossa ja laskettu aika siinä 17.4. tienoilla. On se niin kiva olla kissamummi:)
Post Reply