Hilma-Evita Puumala ja Maisa-Kolina

Kissojen kuulumisia ja kissojen omien webbisivujen linkkejä.

Moderators: huiskamestari, Mäykynen, kainaloinen

Eepu
Mäy!!!
Posts: 101
Joined: 09.06.2009 09:01

Re: Hilma-Evita Puumala

Post by Eepu »

Hilma otti sunnuntain kunniaksi kohtalaisen relasti

Image

Pesut jäi hetkeksi vähän kesken, kun jostain kuului ilmeisesti jänniä ääni, ruokaako tarjolla? :) (Laatu vähän kökkö, Noksu + 3.2 MP kapinen kamera kun ei kauheasti palvele...)
Mr&Mrs Servant
Bengalivaavi
Posts: 17
Joined: 23.09.2009 18:50
Location: Tuusula

Re: Hilma-Evita Puumala

Post by Mr&Mrs Servant »

Voi jestas mikä kuva!! :lol2:
Vieläkin jaksan ihmetellä kuinka kaksoset Hilma ja Bali ovat, on aivan meidän neidin näköinen neiti tuossa kuvassa!
Bali-neiti BEN n 24
Eepu
Mäy!!!
Posts: 101
Joined: 09.06.2009 09:01

Re: Hilma-Evita Puumala

Post by Eepu »

Ne kyllä on kuin kaksi marjaa! Kai ootte tulossa Riihimäelle, niin voidaan taas pistää tytöt vertailuun ja katsoa että vieläkö mennään samoissa mitoissa ja muutenkin :D Tytöthän oli vieläpä ihan samankokoisiakin siellä Lahdessa :wau:
Eepu
Mäy!!!
Posts: 101
Joined: 09.06.2009 09:01

Re: Hilma-Evita Puumala

Post by Eepu »

Hilmasta tuli tänään iso tyttö. Aamulla lähdettiin matkaan, ja Hilma esitti protestiäänensä jo heti alkuhetkillä, kun tajusi että kopan ovi meni kiinni ja muut saa ruokaa, ja Hilma kehdataan jättää ilman. MMMÄÄÄYYY kuului kyllä niin monta kertaa, ettei kenellekään jäänyt epäselväksi, että Hilma kokee itseään kohdeltavan todella kaltoin

Ruuhkabusseissa on jännittävää matkailla ooppera-aariaa vetävän pikkuisen kanssa, mutta ilmeisesti ihmisiä lähinnä hymyilytti uusi matkamusiikki. :)

Kohta kunhan työpäivä olisi jotakuinkin pulkassa, suuntaan hakemaan Hiipelin kotiin. Taitaa tyyppi olla aika pöllyssä vielä illalle asti, ainakin aikaisempien kokemuksien perusteella tällaista on ollut havaittavissa. Saa kuitenkin nähdä, josko pahin pöhnä olisi jo ehtinyt hälvetä tässä päivän mittaan. :)
noora
Mäy!!!
Posts: 131
Joined: 26.05.2009 21:58

Re: Hilma-Evita Puumala

Post by noora »

Täähän nyt ei mene yhtään putkeen nimim. "Mikä siinä oli, että haluttiin tyttökissa?"

Hilma pinkesi ekasta verkkosukasta ulos jo lääkärillä, toisesta kotimatkalla :thumb: Tällä hetkellä on menossa viritelmä 'nippusiteillä kiinnitetty kauluri turvattuna laastaeriteipillä ja haavan päällä harsoa ja teippiä'. Lienee tarpeetonta sanoa, että Hilperinna ei arvosta ;)

Nyt on siis kaikki kikat kolmosesta eteenpäin tervetulleita! Miten pitää houdini itse kaulurissa ja muut erossa haavasta? Tätä kokeiltiin jo, ei toiminut:
Image

;D Anteeksi, oli pakko.
Eepu
Mäy!!!
Posts: 101
Joined: 09.06.2009 09:01

Re: Hilma-Evita Puumala

Post by Eepu »

Joo, oltiin kyllä pöhnästä hyvin kaukana. :D
kapatrik
Viiksityynyjen valtias
Posts: 710
Joined: 28.07.2008 21:00

Re: Hilma-Evita Puumala

Post by kapatrik »

Valjaat riittävän napakalle ja siihen kaulaosaan sitten se kauluri kiinni. Pitäisi pysyä :)
Hannibal BEN n 24
Attila BEN n 24 33
Lara BEN n 24
Bertta BEN n 24
FIN*Alcarinqua - bengalit http://www.freewebs.com/kapatrik/
Eepu
Mäy!!!
Posts: 101
Joined: 09.06.2009 09:01

Re: Hilma-Evita Puumala

Post by Eepu »

Täällä on nyt porskutettu toista viikkoa kaulurin kanssa. Hilma on jo tottunut, eikä kauluri juurikaan menoa haittaa. Leikkaushaavan alle muodostui melkoinen 'lankareaktiopahkura', minkä johdosta, siinä vaiheessa kun ei vielä paremmin tiedetty, mentiin eläinlääkärille näyttämään. Itse pahkura siis ei ollut millään tavalla kummallinen, kuulemma näitä tulee, mutta haavan ympäristö oli hippasen tulehtunut. Lääkäri vielä ultrasi pahkuran kuitenkin, että varmistuisi ettei siellä ole varmasti tulehdusta.

Nakki napsahti, viikko lisää kauluria ja antipojootit ensin eläinlääkärin luona piikillä ja viikko tableteilla. Lääkkeet on menneet ihme kyllä melko helposti Hilman kitusiin eikä ole tarvinnut hillittömiä painimatseja.

Kyllä Hilmaa käy vähän sääliksi toi tötterö, mutta toisaalta - ei saisi käyttää tilannetta hyväksi, mutta kun on pakko - Hilma on mahdottoman hellyydenkipeä ja kyhnää sylissä piiiiitkiä aikoja, kömpii sänkyyn vatsan päälle nukkumaan ja muutenkin tykkää olla lähellä, mikä ei aikaisemmin ole ollut SE juttu. Otetaan siis kaikki ilo irti tästä vielä muutaman päivän ajan, kunnes kaulurista luovutaan. Osaa se kyllä ottaa kaiken itsekin irti, ja olla NIIN säälittävän näköinen (ja heti kun silmä välttää se kirmaa ympäri kämppää kuin mitään ei oliskaan). Epeli. :)
Keiki
Mäy!!!
Posts: 100
Joined: 23.09.2009 09:20
Location: Helsinki

Re: Hilma-Evita Puumala

Post by Keiki »

Voi Hilmaa! Toivottavasti leikkaushaava paranee hyvin bioottien avustuksella :)
Eepu
Mäy!!!
Posts: 101
Joined: 09.06.2009 09:01

Re: Hilma-Evita Puumala

Post by Eepu »

Juu, kyllä näyttäisivät purevan tehokkaasti. Haava on parantunut silmissä, ja mikä on jännää, myös lankareaktion aiheuttama pahkura on pienentynyt huomattavasti. Nyt se on enää isohkon herneen kokoinen kun aikaisemmin puhuttiin jo isosta viinirypäleestä :o

Kaipa antibiootit sitten rauhoittavat sitäkin, vaikkei tulehduksesta olekaan kyse. Hyvä näin. Ja pari päivää ennen eläinlääkärille menoa Hilma sai kaulurista huolimatta nuoltua haavaa, taisi kutittaa sen verran, mutta nyt ei ole ollut sen kimpussa ollenkaan. Ei taida enää kutittaa tms :)

Mites, ootteko yleensä pesseet kissan kaulurisettien jälkeen, kun kissa ei itse ole päässyt puhdistamaan itseään kaulurin takia vai oletteko antaneet olla ja kissa saa itse hoitaa puhdistuksen?
Post Reply