Uutta kotia etsii ikinuori 11-vuotias bengalityttö Alfajiri Mme Plantier eli Ässä. Ässä on söpö ja kaunis kissakaveri, joka nauttii auringosta, rapsutuksista, turkin harjaamisesta ja se antaa oman luottoihmisensä hoitaa ja leikata kynsiä sekä tykkää jutella päivittäin luottoihmisensä kanssa. Ässällä on myös bengaleille ominainen villimpi puolensa luonteessa ja kun se fiilis on päällä niin Ässä tykkää erilaisista aktiviteeteistä, joissa voi saalistaa huiskia ja hiirestää sekä ulkoilla valvotusti ja juoksennella juoksupyörässä.

Ässä asuu Tampereella ja olisi ihanaa, jos nykyinen palvelija pääsisi silloin tällöin katsomaan Ässää uuteen kotiin. Mutta ennen kaikkea tärkeintä olisi löytää Ässälle hyvä koti ja sellaisen löytyessä ei ole juurikaan väliä missä päin Suomea se sijaitsee. Etsin Ässälle aktiivista, osaavaa ja ehkä myös bengaleista jo kokemusta omaavaa kotia, jossa olisi neliöitä sen verran, että olisi tilaa riehua, mutta myöskin rauhallisia paikkoja mihin vetäytyä nukkumaan omiin oloihin. Ulkoilumahdollisuus rauhallisessa ympäristössä valvotusti olisi Ässälle myös mieleen ja tarpeellinen. Ässälle uutta kotia lähdettiin etsimään, koska Ässän ja bengalikaverinsa kemiat eivät oikein enää kohtaa ja Ässä on kaksikosta se, jolle kodinvaihto ja oikeanlaisen uuden kodin löytyminen voisi olla parempi vaihtoehto.
Se, onko Ässälle parempi koti sellainen, josta löytyisi aktiivisia kissakavereita vaiko ainoana kissana aktiivisessa kodissa, ei pysty varmaksi kokeilematta tietää, mutta kumpikin vaihtoehto saattaa olla hyvä tälle ihanalle pikku piukujalle.Jos kiinnostuit ja haluaisit antaa Ässälle hyvän ja rakastavan loppuelämän kodin, voit olla yhteydessä allekirjoittaneeseen:
Jonna Koivumäki
koivumaki.jonna[ÄT]gmail.com
tai WhatsApp tai tekstari numeroon: 0503091105