Näyttelyistä kiinnostunut koti etsii pentua

Tarinaa syntyneistä ja syntymättömistä pennuista sekä kasvatuksesta yleisemminkin. Vain yhdistyksen kasvattajajäsenet saavat ilmoittaa pentueista täällä, muuten sana on vapaa.

Moderators: huiskamestari, Mäykynen, kainaloinen

Post Reply
neitonen87
Bengalivaavi
Posts: 1
Joined: 20.01.2014 19:49

Näyttelyistä kiinnostunut koti etsii pentua

Post by neitonen87 »

Olemme pariskunta 27v ja 33v keski-pohjanmaalta. Perheeseemme kuulu kaksi maatiaiskissaa (leikatut ja rokotetut narttu ja uros) ja keväällä syntyvä vauva. Pitkän harkinnan jälkeen ja eri rotuihin tutustumisen jälkeen päädyimme Bengali rotuun ja etsimme itsellemme näyttelyihin sopivaa pentua ja kasvattajaa jolla kiinnostusta opastaa näyttelytoiminnassa :) myös sijoituskissa voisi käydä meille. silmiämme mielyttää ruskea kuviollinen väritys, en nyt tiedä mikä se hienolta nimeltään on. Jos jollain olisi tarjota kissaa meidän tarpeisiimme niin ottakaahan yhteyttä.
Ystävällisesti Jenni
Mummi
Täpläguru
Posts: 1049
Joined: 21.07.2008 14:46

Re: Näyttelyistä kiinnostunut koti etsii pentua

Post by Mummi »

Hei
Kannattaa seurata bengaliyhdistyksen nettisivuja ja sieltä osiota "Pennut" http://www.bengalikissat.com/pennut ja osiota "nuoret ja aikuiset kissat " http://www.bengalikissat.com/nuoret-ja-aikuiset-kissat
Sivustolla on tälläkin hetkellä muutama pentueilmoitus ja kasvattaja osaa kyllä miettiä, onko pentueessa sellaisia pentuja joiden kanssa kannattaa lähteä näyttelyihin.
Myös "nuorten ja aikuisten kissojen " osastossa voi ajoittain olla uutta kotia etsiviä yksilöitä jotka ovat jo tottuneet näyttelyihin ja joilla näyttelyharrastusta voi jatkaa.
Kannattaa lähettää sähköpostia tai soittaa yhdistyksen sivuilla oleville kasvattajille http://www.bengalikissat.com/kasvattajat, sillä kasvattajilla voi olla pentueita josta ei ole ilmoitettu yhdistyksen sivuilla.

Tässä asiassa oma aktiivisuus ja yhteydenotto kasvattajiin on paras tapa saada oma hurmaava (ruskeatäplikäs) sydäntenvalloittaja.
Jos haluat talon parhaalle paikalle: siirrä kissaa :-)
Mummi
Täpläguru
Posts: 1049
Joined: 21.07.2008 14:46

Re: Näyttelyistä kiinnostunut koti etsii pentua

Post by Mummi »

Niin ja useimmat kasvattajat käyvät itsekin aktiivisesti näyttelyissä joten opastusta näyttelyharrastukseen kyllä on saatavissa
Jos haluat talon parhaalle paikalle: siirrä kissaa :-)
Post Reply