Page 1 of 1

Minkälainen verkko terassille

Posted: 02.03.2015 11:53
by Chipi
Kesä lähestyy rymisten! Etsin parhaillaan metrikaupalla verkkoa asennettavaksi (asennan itse) terassille. Verkon pitäisi olla bengalille sopivaa eli sen ei saisi antaa periksi, kun bengali päättää ampaista pupun perään tai, jos sattuu purema päälle, hampaat eivät saisi vaurioitua. Suunnitelmat jo tehty ja kaikkea mahdollista yritetty miettiä. Alunperin oli ajatuksena hankkia katiska verkkoa, mutta taitaa bengali rikkoa hampaat siinä!? Mitä mieltä olette?

Mitä verkkoa olette laittaneet terassille tai bengalihäkkiin puutarhaan?

Re: Minkälainen verkko terassille

Posted: 17.03.2015 16:56
by Mummi
Hei

Olisiko apua puremista kestävästä verkosta, jota Zooplus myy?
http://www.zooplus.fi/shop/kissat/luuku ... kot/342445

Aikanaan kun teetin ulkotarhan, siihen ostettiin seinä- ja kattomateriaaliksi rautakaupasta metalliverkkoa jonka silmäkoko oli jotain 5 x 5 cm Ei kuitenkaan kanaverkkoa koska se on "piikkistä ja hampaille ikävää"
Jos zooplussan verkko ei miellytä, käy rautakaupassa tutustumassa valikoimiin ja kysy mitä siellä on tarjolla

Re: Minkälainen verkko terassille

Posted: 17.03.2015 18:01
by Chipi
Hei,

Kiitos Mummi vastauksesta.

Asensin itseasiassa verkon tänään aamupäivällä, kolme tuntia meni väkertelyyn. Laitoin lopulta katiskaverkon näköistä härveliä, joka oli nimeltään kuusiokulmaverkko bauhausista, mutta k-rauta myös myy sitä. Ostin 30 metriä ja melkein kaikki meni. Bengali on terassia jo testaillut tänään ihanassa auringonpaisteessa ja näyttää tykkäävän kovasti. Katto meillä on jo olemassa siinä, kun se on meidän terassin vakio katto. Nyt käytämme koko perhe tätä verkollista terassia ja sinne on siirretty terassituolit ja muu, siellä otetaan aurinkoa, aterioidaan ja juodaan aamukaffet yhdessä bengalin kanssa.

Nyt voisi alkaa etsimään käytettyä bengalipuuta/kiipeilytelinettä, jotta näkisi paremmin pyörätiellä kulkevat puudelit. Toisaalta voisi vain jonkinlaisen tason rakentaa korkealle apunakäyttäen nyt paikallaan olevaa verkon seinää .. 

Kuitenkin yllättävän helposti ja nopeasti sujui verkon laittaminen terassille. :)

Re: Minkälainen verkko terassille

Posted: 18.03.2015 20:52
by Mummi
Olet taitava käsistäsi Chipi!
Mulla on tässä asunnossa lasitus parvekkeella ja kiipeilypuu parvekkeen nurkassa. Ja siellä juodaan päiväkahvit ja nautitaan bengaleiden kanssa keväisstä ja kesäisestä auringonpaisteesta.
Kiipeilypuu terassilla/parvekkella on muuten kissojen mielestä välttämättömyystarvike eikä ylellisyyttä ;)