21.12.2012 - Uuden Ajan Alku

Jorinaa kaikesta muusta paitsi bengaleista.

Moderators: huiskamestari, Mäykynen, kainaloinen

Post Reply
ValkoinenTiikeri
Bengalivaavi
Posts: 4
Joined: 27.10.2012 10:02

21.12.2012 - Uuden Ajan Alku

Post by ValkoinenTiikeri »

http://www.indigenous.youth-leader.org/?p=3712

Jos joillekin oli vielä epäselvää, niin Mayat eivät ennustaneet mitään maailmanloppua tämän kuukauden 21. päivälle: se on vain korporaatiomedian keksimä tarina, että saivat pari lehteä myytyä, heh.. x)

On siis noin 26 tuhannen vuoden jälkeen tulossa hetki, kun aurinko, maa ja galaksin keskusta ovat suorassa linjassa keskenään. Jos kerran kuu vaikuttaa käytökseen, auringon aktiivisuus vaikuttaa käytökseen niin miksi ei myös tällainen asia?

Meditaatiolla on vahva vaikutus sisäisen maailman avautumiseen, myöskin usko oikeisiin asioihin. Mitään ei tule räjähtämään eikä muutakaan hollywood shittiä. Kyseessä on ennenkaikkea ihmiskunnan henkinen kehitys, avaimet tähän kehitykseen ovat, kuten sanottu sinussa sisäisesti. "Galaksin keskustasta saapuu suuri valo" mutta oletko valmis vastaanottamaan valon? Omassa elämässäni on tapahtunut monia ihmeitä, joita on mahdotonta selittää minkään tieteen keinoilla esim. henkimaailmassa pystyy näkemään näkyjä tulevaisuudesta mutta usein vaikeita tulkita eikä niitä ymmärrä ennenkuin vasta ovat tapahtuneet.

Tässä suomennettuna pääpointit tuosta linkistä:

"Juuri nyt varjoiset ovat hyvin vahvoilla ja hyvin selvillä siitä, mitä haluavat. Heillä on visionsa ja prioriteettinsa selvästi esillä ja myös hierarkiansa. He toimivat monin keinoin nyt jotta ihmiset eivät voisi yhdistyä viidennen maailman energioihin."
...
"Me elämme maailmassa joka on tehty energiasta. Tärkeä tehtävä tällä hetkellä on oppia näkemään tai tuntemaan energia kaikessa ja kaikissa: ihmisissä, kasveissa, eläimissä. Tästä on tullut yhä tärkeämpää kun me lähestymme viidettä maailmaa koska se on liittyväinen "eetteri" (suomennos ehkäpä henkimaailma?) elementtiin - ulottuvuus, missä energia asuu ja aaltoilee. Menkää pyhiin paikkoihin Maa planeetalla rukoilemaan rauhaa, opetelkaa kunnioitusta Äiti maata kohtaan josta saamme ruokamme, vaatteemme ja suojan. Meidän täytyy uudelleenaktivoida energiat pyhissä paikoissa. Tämä on työmme."
...
"Suurin viisautta on yksinkertaisuus. Rakkaus, kunnioitus, suvaitsevaisuus, jakaminen, kiitollisuus, anteeksianto. Se ei ole monimutkaista tai pröystäilevää. Tosi tieto on ilmaista. Se on koodattu sinun DNA:hasi. Kaikki mitä tarvitset on sinun sisälläsi ("Jumalan valtakunta on teissä sisäisesti" ote raamatusta). Suuret Opettajat ovat sanoneet näin alusta asti. Löydä sydämesi ja löydät myös tiesi."

Hyvää joulun odotusta kaikille ja olkoon Suuri Henki (Jumala) aina kanssanne! <3
"Mikään elämässä ei ole niin tärkeää, kuin puutarhanhoito. Eikä sekään ole niin tärkeää." - Kiinalainen sanonta
----
http://www.youtube.com/watch?v=f3xwAoc93_I
http://www.youtube.com/watch?v=HdPZqW7Z_9A
http://www.youtube.com/watch?v=RtXFF54s1bE
Post Reply