Akvaario (132 litraa) jalustoineen

Osta, myy, vaihda ja anna - mutta älä kissoja.

Moderators: huiskamestari, Mäykynen, kainaloinen

Post Reply
artemis
Riiviörääpäle
Posts: 51
Joined: 01.08.2008 15:37

Akvaario (132 litraa) jalustoineen

Post by artemis »

Hei, korkkaan nyt tämän topikin ilmoittamalla, että luovun erittäin kivasta akvaariostani. Syy on viimekädessä maastamuutto lähitulevaisuudessa. Akvaario on 132-litrainen (brutto), ei siis pieni eikä suuri vaan juuri sopiva. Sen muoto on... hm, monisuunnikas? Siis päältä katsottuna suorakulmio, jonka etureunat on "suoristettu". Voin lähettää kuvan, jos joku kiinnostuu.

Akvaarioon kuuluu tosi passeli musta alusta (siis tasan samanlainen monisuunnikas), johon kätketään tilpehöörit. Akvaarion mukana seuraa ulkosuodatin yms. ja jopa asukit, jos ne eivät ole tällä palstalla kiellettyjä... Asukit ovat pehmeähkön veden kaloja, lähinnä todella kauniita kardinaalitetroja, lisäksi on kaksi siivoojaa (leväbarbia) ja yksi iso ja komea, mutta umpimielinen monni. Veden pehmentämiseksi (tosin suomalainen kraanavesi on jo luonnostaan pehmeää) on pohjaan liimattu silikoniliimalla iso näyttävä juurakko ja muutamia omin käsin Islannista poimittuja laavakiviä. Kyllä ne pohjasta irtikin saa, mutta ei kannata, sillä sommitelma on tuollaisenaan näyttävä. Kannessa on lamppu.

Eli jos haluat käytetyn mutta täysin toimivan akvaarion/terraarion, täältä lähtee. Hinta olkoon 50 euroa kaikkineen, populan kanssa 70. Akvaario on kymmenen vuotta vanha mutta toimii täysin moitteettomasti – se on välillä ollut näiden iänikuisten maasta-, maahan- ja maallemuuttojen johdosta kolme vuotta käyttämättömänä.
rimpsessa
Bengalivaavi
Posts: 15
Joined: 14.09.2008 12:25

Re: Akvaario (132 litraa) jalustoineen

Post by rimpsessa »

Laitoin sulle yksärin, jos osasin.
artemis
Riiviörääpäle
Posts: 51
Joined: 01.08.2008 15:37

Re: Akvaario (132 litraa) jalustoineen

Post by artemis »

Hei rimpsessa, kiitos yksäristä... Luen sen huomenna työkoneesta, jos onnistun – tällä kotikoneellani en ole koskaan onnistunut. Kerran kysyin teknistä neuvoa liittyen tähän keskustelupalstaan, ja sain vastauksn niin ikään yksityisviestinä, jota en teknisistä ongelmista johtuen kuitenkaan ole pystynyt lukemaan... Siis osaan kyllä mielestäni käyttää tietokonetta (käytän sitä ammatistani johtuen joka ikinen päivä), mutta koneeni (vanha Mac) ei osaa käyttää näitä uusia PC-ohjelmia-
Post Reply