Adil ja Kiira

Kissojen kuulumisia ja kissojen omien webbisivujen linkkejä.

Moderators: huiskamestari, Mäykynen, kainaloinen

Post Reply
JiiJ
Riiviörääpäle
Posts: 79
Joined: 26.09.2010 13:45

Adil ja Kiira

Post by JiiJ »

Vihdoin eilen illalla pieni Adil-herra muutti uuteen kotiinsa Espoon Tuomarilaan CattiCartanosta. Pieniä mutkia tuli matkaan (mm. lentoemäntien lakko), mutta lopulta illalla kymmenen aikaan poika saapui perille väsyneenä lentomatkasta. Matka kesti yhteensä viisi tuntia reilusti myöhässä olleen lennon takia, mutta onneksi matkalla mukana oli toinen uusista omistajista (tai henkilökunnasta).

Aluksi tutkittiin joka paikka ja sitten olikin kova nälkä. Vähän väliä huudettiin lisää ruokaa, jota uusi henkilökunta ei tajunnut antaa tarpeeksi kerralla. Ei tuollaisen pienen pojan mahaan uskoisi mahtuvan niin paljoa :) Asiaa riitti pariksi tunniksi, jonka jälkeen päätimme kaikki mennä nukkumaan ja poika nukkui täysin rauhallisena kanssamme 9 tunnin yöunet.

Tänään on jatkettu uuteen kotiin tutustumista, leikkimistä ja syömistä ja ensimmäiset vieraatkin kävivät jo Adiliin tutustumassa.

Kiitämme kasvattajia ihanasta pienestä pojasta :* Ja myös Mummille kiitos, hänellä on osuutensa asiaan, että juuri tämä pentu päätyi meille.

Kuvia laitan kunhan saan siirrettyä koneelle ja tutkittua miten niitä tälle foorumille lisätään.
Last edited by JiiJ on 19.12.2011 08:48, edited 1 time in total.
Mummi
Täpläguru
Posts: 1049
Joined: 21.07.2008 14:46

Re: Adil

Post by Mummi »

Sellaisia ovat pienet bengalipojat :* Tervetuloa koukkuun jääneiden joukkoon [hook.gif]
Ja kaikki me haluamme lisää kertomuksia ja ennen kaikkea kuvia Adilista mahdollisimman pian :)
Jos haluat talon parhaalle paikalle: siirrä kissaa :-)
JiiJ
Riiviörääpäle
Posts: 79
Joined: 26.09.2010 13:45

Re: Adil

Post by JiiJ »

Image

Kuvien lisääminen tuntuu olevan todella hankalaa ja omin avuin en tästäkään atk-pulmasta selvinnyt :) Nyt pitäisi näkyä yksi kuva oikein. Foorumilla on kyllä hyvät ohjeet , mutta en silti saanut toimimaan.
JiiJ
Riiviörääpäle
Posts: 79
Joined: 26.09.2010 13:45

Re: Adil

Post by JiiJ »

Vielä toinen yritys, tällä kertaa melkein omin avuin.
Image

Kuten kuvasta näkyy, niin kiipelypuuta emme ole saanret vielä pystyasentoon. Puuta on rakennettu melkein 2 kuukautta ja vielä on tasoja päällystämättä ja kiinnittämättä ja narut pitää kiristää. Uuteen asuntoon saamme sitten tuonkin kuntoon.
juhis
Bengalivaavi
Posts: 40
Joined: 11.11.2010 11:57
Location: Seinäjoki

Re: Adil

Post by juhis »

Olikos tämä tuon meidän Mirzan veljiä, eli s. 25.8 ? Ja mitenkäs sattuikaan, että mummilla oli osuutensa asiaan myös tämän pennun kohdalla, välit kunnossa CattiCartanoon. ;)
JiiJ
Riiviörääpäle
Posts: 79
Joined: 26.09.2010 13:45

Re: Adil

Post by JiiJ »

Juhis: Kyllä, meidän pieni Adil on myöskin syntynyt 25.8 eli täpläturkkimme ovat sisaruksia :)

Pikkuherra on tänään ollut todella reipas, juossut rallia ympäri asuntoa ja vieraisiinkin tutustui heti ilman ujostelua. Yritti tunkea veljeni housunlahkeesta sisälle ja hyppäsi syliin kerjäämään juustokakkua (jota tosin ei kissalle tarjoiltu maukumisesta huolimatta). Nälkä on melkein koko ajan, mutta hyvähän se vaan on, että pieni syö kunnolla. Tietokoneen edessä olevasta toimistotuolista on tullut lempipaikka, siihen on ihan pakko päästä nukkumaan ja siinä meni viime yökin. Ensimmäisenä yönä Adil tuli sänkyyn nukkumaan. Tuossa tuolissa on oltava jotain maagista, siinä ovat hoitokissammekin aiemmin viihtyneet paremmin kuin hyvin :)
cattis
Mäy!!!
Posts: 160
Joined: 07.09.2009 21:29
Contact:

Re: Adil

Post by cattis »

Mukava saada teidätkin tänne kirjoittelemaan kuulumisia. Adil on kotiutunut hyvin bengalimaisesti. Kiva nähdä, miten poika kehityy jatkossa.
Täällä veljeksetkin näköjään löysivät toisensa :) ja kuulumisia varmaan vaihdetaan myös jatkossa.
JiiJ
Riiviörääpäle
Posts: 79
Joined: 26.09.2010 13:45

Re: Adil

Post by JiiJ »

Tänään käytiin Adilin kanssa rokotuksissa ja kuulemassa se, minkä me palvelijat jo tiesimmekin. On kuulemma oikein reipas ja hyvin kehittynyt poika :) Automatka pakotti huutamaan kovasti ja aiheutti melkein nälkäkuoleman, josta emme olleet ollenkaan niin vakuuttuneita kuin Adil itse. Kuppi oli tyhjennetty juuri ennen lähtöä, mutta pakko oli saada heti ruokaa kun kotiin päästiin. Toisilla kun vaan on hyvä ruokahalu :D

Tässä Adil juuri lempipaikaltaan heränneenä.
Image

Poikaa on tarkasteltu joka valossa ja turkki on tietysti kiiltävä ja hyväkuntoinen kokonaisuudessaan, mutta pariin kuvaan on saatu vangittua "kultapölyä". Nämä kuvat nähdessäni syytin miestäni photoshoppauksesta...ei kai bengalin glitteri noin selvästi näy, tuo kai on jotain ihan muuta kiiltoa? Kertokaa viisaammat kiilteleekö kaikkien täpläturkit kuvissa tuolla lailla?
Image

Image
Mummi
Täpläguru
Posts: 1049
Joined: 21.07.2008 14:46

Re: Adil

Post by Mummi »

Reipas pikku Adil. Aina pitää kaiken varalta ilmoittaa huoltojoukoille, että "ruokaa ruokaa mulle tuokaa" :)
Teidän kissalla on kaunis glitteri mutta teillä on myös hyvä kamera - ja hyvä kuvaaja.
Kaikkien bengaleiden turkissa ei ole glitteriä ja vaikka olisikin niin sitä ei ole niin helppo vangita kuvaan.
Mummi ei räpsykamerallaan ole saanut yhtäkään kimalluskuvaa esim Oodi the Äiskästä tai muista kimaltavista kissoista- eikä näillä varusteilla ja kuvaustaidoilla ikinä tule saamaankaan. :buhahaa:
Jos haluat talon parhaalle paikalle: siirrä kissaa :-)
cattis
Mäy!!!
Posts: 160
Joined: 07.09.2009 21:29
Contact:

Re: Adil

Post by cattis »

Aivan mahtavan hieno kuva glitteristä. Tuota voisi käyttää muuallakin esimerkkinä.
Koska glitter on todellakin vaikea kuvattava (onnistuu usein vain auringon osuessa siihen), niin vieläkin huomaa monilla epävarmuutta siitä mitä glitter oikeastaan on. Se ei todellakaan ole sitä voimakasta kiiltoa -mitä sitäkin monesti näkee bengaleilla- jota usein ajatellaan kimallukseksi jos ei ole glitteriä koskaan nähnyt. On olemassa kaksi selkeästi toisistaan eroavaa kiiltoa bengaleilla, patina ja glitter. Molemmat ovat upeita ja patina voi olla glitterbengalillakin, mutta patinabengalilla ei välttämättä ole glitteriä. Paljon on myös upeita bengaleita joilla ei ole näitä kumpaakaan ja ovat hyvin näyttäviä yksilöitä.

Ihanaa kun toiselle ruoka maistuu :D
Post Reply