Stidin elämää

Kissojen kuulumisia ja kissojen omien webbisivujen linkkejä.

Moderators: huiskamestari, Mäykynen, kainaloinen

Goddess
Riiviörääpäle
Posts: 78
Joined: 29.04.2011 17:59
Location: Kirkkonummi
Contact:

Stidin elämää

Post by Goddess »

(MUOKS: Otsikko ajantasaistettu.)

CattiCartano Lagavulin, BEN n 24 32, syntynyt 10.4.2011 alias Laku tuli eilen kotiin! :cheesy: Ja esittelyn kunniaksi ensimmäinen kuva neidistä. Image

Laku tuli kotiin pitkän matkan takaa, Oulusta Jyväskylän kautta Kirkkonummelle. Matka meni yllättävän kivuttomasti ja kotona oli vastaanottokomiteassa pystykorva ja toinen kissa. Näin vuorokauden jälkeen on sanottava, ettei tyttö ainakaan arka ole. Talo on jo tutkittu ja isosiskon kanssa tehty tuttavuutta. Ruoka maittaa, kaikki uusi kiinnostaa ja sylissä on hyvä nukkua.

Kuten kuvasta näkyy, sähäkkä neiti on kyseessä. Lisää kuvia tulee, kunhan saan paremman kameran käyttööni.
Last edited by Goddess on 15.08.2011 20:56, edited 3 times in total.
Mummi
Täpläguru
Posts: 1049
Joined: 21.07.2008 14:46

Re: Laku

Post by Mummi »

Ai, en ole ymmärtänytkään, että niitä on valkoisiakin lakuja olemassa :) Virtaviivaisen sähäkän neidin olettekin joukkoon saaneet niin että tervetuloa mukaan :) :)
Jos haluat talon parhaalle paikalle: siirrä kissaa :-)
Goddess
Riiviörääpäle
Posts: 78
Joined: 29.04.2011 17:59
Location: Kirkkonummi
Contact:

Re: Laku

Post by Goddess »

Kiitoksia Mummi. Mieluusti tähän joukkoon vaaleaan astun ma :)

Laku löysi http://youtu.be/whs4HIaE3rg hiiren oven pielestä.
Kurnauskis
Riiviörääpäle
Posts: 64
Joined: 18.03.2009 08:29

Re: Laku

Post by Kurnauskis »

Tervetuloa pulinoihin, Laku ja huoltojoukot :)

Minulla oli ilo ja kunnia nähdä pikkuneiti perjantaina livenä kotiinmuuttomatkan varrella ja täytyy sanoa, että neidin terhakas ja täpäkkä olemus teki vaikutuksen. Koko päivä oli matkustettu pohjoisesta etelään, mutta täpläkäpälä ei näyttänyt olevan moksiskaan... Ihana ipana!

Miten teillä on lähtenyt yhteiselämä sujumaan perheen vanhemman eläimistön kanssa? Vai ollaanko vielä turvallisesti eri puolilla huushollia?
Kuinka tuo kissa voi olla tuollainen...?!
Goddess
Riiviörääpäle
Posts: 78
Joined: 29.04.2011 17:59
Location: Kirkkonummi
Contact:

Re: Laku

Post by Goddess »

Meillä ei turhia kainostella. Tiitiäinen (Lakun isosisko) olisi kovasti halunnut leikkiä Lakun kanssa jo eilen, lauantaina, mutta Laku ei oikein arvostanut moista tunkeilua. Sähisi vain ja siirtyi etäämmälle siskostaan. Tänä aamuna sitten siirryttiin likemmäs lähikontaktia. Tiitiäinen huuteli Lakua leikkimään matalalla "krrrrruuuu-u" -pyynnöllä ja pyyhälsi portaita yläkertaan. Laku luuli sitä sotahuudoksi ja pakeni olohuoneen sängyn alle piiloon. Ei siis mennyt Tiitiäisen viesti ihan pikkuneidille perille.

Vähän tilanteeseen pettyneenä Tiitiäinen palasi alakertaan ja päätti piiloutua maton alle. Johan alkoi Lakua uteloittaa ja niin sitä mentiin. Ensin vähän kokeiltiin, voiko ton toisen kanssa leikkiä ja lopulta meno olikin kuin vanhoina, hyvinä aikoina. Ensin mentiin edestakaisin ja sitten taas takaisin :D

Leikin jälkeen neidit siirtyivät kissojen lempipaikkaan unille eli Tiitiäisen pesään, olohuoneen sängyn alle. Siellä ne neidit nytkin uinuvat sulassa sovussa. Eivät vielä ihan kylki kyljessä, mutta sekin aika varmaan vielä koittaa.

Mitä sitten taas tähän huoltajaan tulee, on koti ollut esimerkillisen siisti sitten perjantain. Kummasti olen oppinut korjaamaan tasoilta pois kaiken potentiaalisesti putoavan/särkyvän/satuttavan tai muuten vaan bengalia kiinnostavan irtaimen omaisuuden. Lisäksi ensi viikolle on tiedossa välioven hankkiminen/rakentaminen, kissatarhan tiivistäminen jne. Alkaa remonttikin valmistua nopeassa aikataulussa, kun bengali tulee taloon :wau:

Laitan kuvia, kunhan neidit taas heräilevät ja touhuilevat kuvattavaa.
ameise
Kehruukone
Posts: 329
Joined: 07.07.2010 09:09
Location: Helsinki
Contact:

Re: Laku alias Stidi

Post by ameise »

Onnea valkoisesta ihanuudesta! Innolla odottelen lisää kuvia :)
Neiti Ylppö BEN n 24
Stella BEN n 24 33
http://taplatytot.blogspot.com/
JiiJ
Riiviörääpäle
Posts: 79
Joined: 26.09.2010 13:45

Re: Laku alias Stidi

Post by JiiJ »

Täällä kanssa odotellaan kuvia valkoisesta Lakusta innolla. Onhan tuo ensimmäinen kuvakin aika kuvaava kun kyseessä on bengali, mutta jospa jossain vaiheessa maltettaisi rauhoittua muotokuvaa varten :)
cattis
Mäy!!!
Posts: 160
Joined: 07.09.2009 21:29
Contact:

Re: Laku alias Stidi

Post by cattis »

Lisää kuvia Stidistä nähtäville. Paina sitä "pysäytysnappia" Stidistä, kun otat kuvan :)
Goddess
Riiviörääpäle
Posts: 78
Joined: 29.04.2011 17:59
Location: Kirkkonummi
Contact:

Re: Laku alias Stidi Linkki korjattu

Post by Goddess »

Kaikkien kuvia toivoneiden toiveet täyttyvät, kun kipaisevat vilkaisemaan Googlen valokuvakansiota neidistä. Se löytyypi https://picasaweb.google.com/1168641313 ... PftqpbazAE tuolta

YouTubestakin löytyy muutama otos eli Laku ja hiiri (ennen uudelleen nimeämistä julkaistu): http://youtu.be/whs4HIaE3rg ja Uudelleen nimeämisen jälkeen otettu Stidi ja silmälasit: http://youtu.be/ktLULl6g7zU

Stidin nimi tosiaan muuttui, kun isäntä kantoi kortensa kekoon. Niinpä tästä väkkärästä siis tuli Stidi, mutta arvaako tai tietääkö kukaan, mistä moinen nimi sai alkunsa? Palkintona tietokilpailussa on bengalipapukaijamerkki :)

Elämä on taas kissapereheen elämää. Tiitiäinen ja Stidi juoksevat peräkanaa ylhäältä alas ja alhaalta ylös. Kokolattiamatolla päällystetyt portaat ovat mitä parhain rallialusta kahdelle leikkivälle kissalle. Paljon riittää Stidillä maailmassa opiskeltavaa, mutta rauhassa mennään. Tällä viikolla olisi tarkoitus kokeilla valjastelua ja ulkoilutarha vihdoin bengalin pitävään kuntoon. (Onhan urakka:-)

Stidi nukkuu päivisin olkapäälläni silloin, kun satun olemaan paikoillani. Lisäksi Stidin mielestä mamman polvi on herkullista pureskeltavaa. Ja jos huomiota ei muuten saada riittävästi, niin hampaiden väliin asetetaan mamman läppäri. Näistä parista asiasta meillä on pientä erimielisyyttä. Stidin mielestä olen aivan liian rajoittunut orja, kun näin kivat leikit kiellän eikä pöydällekään saa hyppiä.

Yritän jossain vaiheessa saada myös noita "pysähdy edes kerran" kuvia teille näytille. Ellei auta muu, täytyy ostaa oikea moottoriperäinen kamera. (Vararikkoonhan tämä kissanhankinta minut vie :D )
Last edited by Goddess on 15.08.2011 10:05, edited 1 time in total.
Goddess
Riiviörääpäle
Posts: 78
Joined: 29.04.2011 17:59
Location: Kirkkonummi
Contact:

Re: Laku alias Stidi

Post by Goddess »

Muutama uusi kuva tuli napsaistua neidistä. Vieläkään ei kyllä löydy sitä nopeaa "pysäytä" -nappulaa tuosta neidistä Image

Siis Stidihän oli mainoksen uhri ja kuuli, että pölyhuiskalla on hyvä siivota. :D Se päätti auttaa mammaan pölyjen pyyhkimisessä.

Image

Ruusukkeet alkavat näkyä ja neiti kaunistuu päivä päivältä. Hetkeäkään en ole rotuvalintaani katunut. Enkä sitä, että kasvattaja valitsi minut Stidille orjaksi. :wau: :*
Post Reply