Rekisteröityminen foorumille

Kysymyksiä/vastauksia foorumin käytöstä.

Moderators: huiskamestari, Mäykynen, kainaloinen

Post Reply
admin
Bengalivaavi
Posts: 22
Joined: 20.07.2008 17:56

Rekisteröityminen foorumille

Post by admin »

Foorumille rekisteröityminen edellyttää vastaamista rekisteröitymislomakkeen alareunassa olevaan kysymykseen, kysymyksellä on tarkoitus estää spämmirobottien automaattiset rekisteröitymiset foorumille.

Käytännöillä pyritään karsimaan spämminrobottien viestit/rekisteröitymisen foorumille. Niitä on ollut viimeaikoina riesaksi asti, kun foorumin CAPTCHAt eivät enää estäneet spämmirobotteja, jotka osaavat tulkita nuo foorumiohjelmiston CAPTCHA kuvat. Tilalle tuli muuttuva kysymys, jonka pitäisi estää tehokkaasti automaattiset rekisteröitymiset.

Tietenkin moderaattorit voivat edelleen poistaa asiattomat viestit foorumilta jos hyväksytty käyttäjä alkaa käyttäytyä sopimattomasti ja rikkoo foorumin sääntöjä.
toimitus
guru
Posts: 135
Joined: 22.07.2008 19:31

Re: Rekisteröityminen foorumille

Post by toimitus »

Rekisteröitymistä ja uusien käyttäjien viestien julkaisua on nyt hiukan helpotettu ja viestien ennakkosensuuri on poistettu. Ylläoleva ohjeistus on päivitetty ajantasaiseksi.

Näyttäisi siltä, että rekisteröitymislomakkeen alareunassa oleva kysymys riittää karsimaan spämmirobotit, joten muut lisävarmistukset on nyt poistettu toistaiseksi. Toki nämä palautetaan käyttöön, jos palsta alkaa taas kärsiä roskaposteista.
Post Reply