Foorumilaiset esittäytyvät

Yleistä pölinää bengaleista, täplikkäistä ja marmorisista ystävistämme.

Moderators: huiskamestari, Mäykynen, kainaloinen

cattis
Mäy!!!
Posts: 160
Joined: 07.09.2009 21:29
Contact:

Re: Foorumilaiset esittäytyvät

Post by cattis »

Tervetuloa pulinoimaan!

Jokainen kotiviidakko tarvitsee vähintään yhden bengalin :D
annej
Bengalivaavi
Posts: 1
Joined: 28.01.2012 13:04

Re: Foorumilaiset esittäytyvät

Post by annej »

Täällä nelihenkinen perhe Helsingistä esittäytyy. Meillä asustelee maatiainen nimeltään Minni ja hamsteri taas on Nipsu. Bengali vaavia saamme odotella ensikuun lopppuuuun ja se tuntuu ettei tule koskaan.. Onnea meiltäkin kaikille jo vaavinsa saaneet
Kynsilaukka
Riiviörääpäle
Posts: 70
Joined: 30.09.2008 16:54

Re: Foorumilaiset esittäytyvät

Post by Kynsilaukka »

Terveisiä Turusta taas pitkästä aikaa

Tällä esittäytymispalstalla ollaan, sillä kohta puolisentoista viikkoa sitten Nero-pojumme (Cayenne Isaac Newton) sai seurakseen suloisen Ihkun ja Zakun poikapennun eli Frodon (Kissalehdon Jasper). Kotiutuminen on mennyt melko mukavasti ja suloiset riiviömme laukkaavat ympäri taloa ja saavat meidät kohta repimään hiukset päästämme... :evil: Ei sentään - ihania ovat kumpainenkin, kunhan isompi eli Nero ymmärtäisi olevansa kolme kertaa pennun kokoinen ja Frodo ymmärtäisi olevansa samalla kertoimella kaveria pienempi...

Eli marmori tuli - kaikesta ihmetyksestä huolimatta - taloon ja kunhan taas selvittelen, miten tänne niitä kuvia saikaan, niin lisäilen vähän fotoja. :) Tässä välillä voi käydä katsomassa Frodon pentukuvia Bengalipulinan vaaviosastolta "mamin ja papin palstalta"... Terkkuja Mummille! :)

Ihanaa ja aurinkoista helmikuuta kaikille bengalifaneille!

Kynsilaukka + Nero ja Frodo
Kynsilaukka
huiskamestari
Riiviörääpäle
Posts: 61
Joined: 08.12.2008 11:58
Location: Kuopio
Contact:

Re: Foorumilaiset esittäytyvät

Post by huiskamestari »

Frodo onkin tullut joskus nähtyä kun olen vieraillut Kissalehdossa :) Rapsutuksia sinne uudelle tulokkaalle.

Kuvien lisäämiseen on tuolla ohjetta. viewtopic.php?f=23&t=56 Eli kuvat pitää laittaa ensin johonkin kuvien jakopalveluun esim. Photobucketiin tai tinypiciin jonka jälkeen sen voi linkittää tänne.
Mummi
Täpläguru
Posts: 1049
Joined: 21.07.2008 14:46

Re: Foorumilaiset esittäytyvät

Post by Mummi »

Neron ja Frodon yhteiselokuvia on tullutkin katseltua ja facebookin kautta ja hyvin tuo yhteiselo näkyy sujuvan. Ja mitä, ainahan pojat painii ;) Silityksiä Nero-komistukselle ja pikku veikka Frodolle. Siinä sitä on Frodolla kissan mallia kun yrittää sinnitellä yhtä isoksi kuin iso veikka. Kuvia odotellessa
Mummi
Jos haluat talon parhaalle paikalle: siirrä kissaa :-)
gigolo
Bengalivaavi
Posts: 2
Joined: 22.01.2012 10:02

Re: Foorumilaiset esittäytyvät

Post by gigolo »

Kotkasta uunituore bengalien omistaja, tai sijoituskoti oikeammin :). Meille kotiutui muutama tunti sitten kaksi tyttöstä ja alku vaikuttaa ainakin lupaavalta :). Pennun lisäksi pääsi ainakin koeajalle Ylpön sisko Sheela joka ainakin näin parin tunnin kokemuksella voi varsin mainiosti jäädä meille asumaan :) .
Ennestään lapsilauman lisäksi yksi kissa ja muutama koira, koirat vielä portin takana mutta 10v kissaneitiin jo tutustuttu ilman sen kummempia sähinöitä.
ameise
Kehruukone
Posts: 329
Joined: 07.07.2010 09:09
Location: Helsinki
Contact:

Re: Foorumilaiset esittäytyvät

Post by ameise »

Tervetuloa palstalle Ylpön sisko ja siskopuoli <3 Kiva kuulla siskon kuulumisia kun muita pentueen henkilökuntia ei tietääkseni täällä palstalla kirjoittele :)
Neiti Ylppö BEN n 24
Stella BEN n 24 33
http://taplatytot.blogspot.com/
Dexter
Bengalivaavi
Posts: 9
Joined: 04.03.2012 15:49
Location: Joutseno

Re: Foorumilaiset esittäytyvät

Post by Dexter »

Moi kaikille :)

Täällä esittäytyy Etelä-Karjalasta yksi tuleva bengalinomistaja. Perheeseeni kuuluu itseni lisäksi vain avomieheni, joten tuleva urospentu saa jakamattoman huomion ja lellinnän osakseen varmasti meiltä molemmilta :* Ongelmana on vain, ettei aika kulu? :angst: Vielä 23 pitkää päivää ennen kuin pentu on luovutusiässä.. Onneksi on saatu vauvasta kuvia, Mistymoonille suuri kiitos niistä :) Ja jos ajankuluksi vielä yksi tilaus zooplussasta ennen pennun saapumista.. Postipate on saanutkin niitä selkä vääränä kantaa viimeajat meidän osoitteeseen ;)

Mukavaa kevättä kaikille bengalin ystäville, toivottelee odotuksesta sekaisin oleva hermoraunio :wau: :wau:

Heli
windsor
Hepuliherkkä
Posts: 210
Joined: 14.02.2009 10:28
Location: Espoo
Contact:

Re: Foorumilaiset esittäytyvät

Post by windsor »

Toivotan lämpimästi tervetulleeksi bengalipoppooseen:) No, ei enää monta päivää kun saat napsukan hoiteisiisi ja sitten varmaan aika ei enää käy pitkäksi. Laita sitten kuvia sivuille minkänäköinen poitsu sulla on.

Hyvää kevättä! Kohtahan voi alkaa taas valjastella bengalien kanssa ulkonakin, mun likat kyllä niin kylmänarkoja, ettei niitä vielä saa ulos tulemaan, ei edes parvekkeelle:)
ValkoinenTiikeri
Bengalivaavi
Posts: 4
Joined: 27.10.2012 10:02

Re: Foorumilaiset esittäytyvät

Post by ValkoinenTiikeri »

Moi kaikille, mie oon Henri ja oon kiinnostunut kissoista, myös luonnosta yleensäkin ja biologiasta.

En omista vielä bengalia mutta on ollut mielessä ottaa kaveriksi ehkä jossain vaiheessa. Tykkään kovasti hepoista mut ei ole nyt resursseja pitää omaa, myöskin pieneen asuntoon ei koiraa haluaisi.

Mukavia elukoita nekin, meillä oli joskus flättikenneli. Ja myös nokukissa nimeltä Mies vaikka hän oli nainen.. ;) Mutta kissa olisi kivempi kaveri kun olen itsekin tiikeri horoskoopiltani.
"Mikään elämässä ei ole niin tärkeää, kuin puutarhanhoito. Eikä sekään ole niin tärkeää." - Kiinalainen sanonta
----
http://www.youtube.com/watch?v=f3xwAoc93_I
http://www.youtube.com/watch?v=HdPZqW7Z_9A
http://www.youtube.com/watch?v=RtXFF54s1bE
Post Reply