Kasvattajakyselyä

Yleistä pölinää bengaleista, täplikkäistä ja marmorisista ystävistämme.

Moderators: huiskamestari, Mäykynen, kainaloinen

Post Reply
whiiseli
Bengalivaavi
Posts: 1
Joined: 18.04.2016 12:08

Kasvattajakyselyä

Post by whiiseli »

Heippa!
Olisin tiedustellut, mistä tietää kuinka löytää luotettava kasvattaja.
Ensimmäistä bengalia olemme hankkimassa ja kasvattajia tuntuu olevan todella paljon.
Kuinka voin olla varma, että pennun hankittuamme kasvattaja on tukena ja turvana jos ja KUN sitä tarvitsemme? Ette varmaan saa nimeltä mainita kasvattajia, mutta jos jotain vinkkejä olisi mahdollista saada. Se helpottaisi valintaa. Kiitos jo etukäteen!
Mummi
Täpläguru
Posts: 1049
Joined: 21.07.2008 14:46

Re: Kasvattajakyselyä

Post by Mummi »

Hei

Suomen bengalikissat ry:n kasvattajasivustolla ( http://bengalikissat.com/kasvattajat ) olevat kasvattajat ovat sitoutuneet noudattamaan paitsi yhdistyksen perussääntöjä myös yhdistykselle laadittuja eettisiä sääntöjä ja hallitus valvoo näiden sääntöjen noudattamista. Sen vuoksi voin suositella ko listalla olevia kasvattajia.
Tuskin kukaan on kuitenkaan käytettävissä ympäri vuorokauden koko viikon ajan mutta uskon että vastauksia ja tukea tulee itse kultakin riittävästi, sillä kasvattajat kyllä kuulevat mielellään terveisiä kasvateistaan. Ja ilman muuta tätäkin asiaa kannattaa kysyä , kun on yhteydessä kasvattajaan pennunostoaikeissa.
Sinun kannattaa tutkia pennut- sivusto ja katsoa millä kasvattajalla on nyt pentuja. Muistini mukaan ainakin Piparmintun ja Purrgoldin kissalassa on bengalin pentuja
Kannattaa myös katsoa, onko yhdistyksen kasvattajilla facebook-sivut sillä aika usein pennut löytävät uuden kodin kasvattajien facebook-sivujen kautta ennen kuin ilmoitus ennättää tänne yhdistyksen virallisille sivuille.
Lisäksi kannattaa ottaa yhteyttä suoraan kasvattajiin ja kysellä tulevista pentueista.
Uskon että löydät hienon pennun ja saat sen mukana myös kasvattajan tuen ja parhaassa tapauksessa jopa pitkäaikaisen ystävän pennun kasvattajasta :-)
Jos haluat talon parhaalle paikalle: siirrä kissaa :-)
Post Reply