8-vuotias bengaliuros, kasvattajanimeltään Cocopah Monsieur Magnetout, tottelee kutsumanimeä Kingi, etsii täysin kiireettömästi uutta ja aktiivista kotia. Kingi on täysin sisäsiisti, leikattu, sirutettu ja rekisteröity (TICA).
 
Kingi on ollut minulla luovutusikäisestä pennusta saakka. Oma elämäntilanteeni on muuttunut siten että matkustan paljon työkseni ja vapaa-ajallani ja Kingi joutuu olemaan toisinaan pitkiäkin aikoja hoidossa. Toivoisinkin että Kingi löytäisi kodin jossa sille olisi paljon aktiivista seuraa, aikaa ja rakkautta!
 
Kingi on luonteeltaan aivan mahtava! Todella seurallinen, leikkisä ja fiksu kissa. Kingi on erittäin aktiivinen ja seurallinen kaveri. Rohkea tapaus, ei vierasta uusia paikkoja tai ihmisiä vaan lähtee aina innoissaan kaikkialle mukaan. Hoitopaikoissakaan ei koskaan ole ollut mitään ongelmia sillä Kingi sopeutuu nopeasti uusiin paikkoihin ja ihmisiin ja tykkää matkustella.
 
Viimeisin eläinlääkärikäynti on tämän vuoden tammikuulta. Kingille tehtiin hammashoito ja niskasta poistettiin hyvänlaatuinen patti. Muita ongelmia terveyden kanssa ei ole ollut koskaan.
 
Kingi on tottunut valjaisiin ja tykkää erittäin paljon ulkoilla valvotusti niissä. Toivonkin siis että uudessa kodissa olisi paljon tilaa ja aikaa kissoille ja perhe johon Kingi menee olisi erittäin aktiivinen ja tykkäisi touhuilla Kingin kanssa paljon. Kingi on aiemmin viettänyt myös paljon aikaa toisten kissojen, koirien ja lasten kanssa. Viime vuodet olemme kuitenkin asuneet keskenämme.
 
Kingiin saa tulla tutustumaan Helsingin keskustaan! :)
 
Yhteydenotot: 
Eveliina Järveläinen, puh. 044 9982553, sähköposti eveliina.jarvelainen[at]gmail.com