Page 1 of 2

El Manuelito

Posted: 04.04.2011 21:17
by Zeppeliini
Lähes 11 kuukauden metsästyksen ja odotuksen jälkeen kotiimme saapui komea tonkineesinaamio marmoripoika, viralliselta nimeltään Kattiklaanin Iron Moon "El Manuelito" jota sitten tuttavallisemmin kutsutaan kuitenkin nimellä Manu. Manu on Kattiklaanin Liekin ja Timantin viime joulukuisen pentueen ensimmäinen ja samalla "vanhin" neljästä veljeksestä.

Manu kotiutui suoraan Kirkkonummen näyttelystä sunnuntaina 13.3, tuliaisinaan hyvien tuomari-arvostelujen lisäksi joku hemmetin pöpö joka tarttui sitten vielä toiseen kissaamme Baliin. Onneksi oli pari viikkoa "lomaa", joka menikin sitten kivasti oksennuksia koppaillessa. Oksennustaudin lomassa Manu ja Bali kuitenkin tutustuivat toisiinsa ja kun oksennustauti oli selätetty niin vaihdettiin jo neniä ja taisi siinä Bali jo vähän pestä Manuakin päivän päätteeksi ennen nukkumaanmenoa.

Manu on nyt ollut meillä kolmisen viikkoa ja hyvin on mennyt. Pojan kloppi on kova syömään ja riehumaan, painokin on noussut oikein mallikkaasti. Manun lempipuuhaa on hiiren noutaminen ja Balin kanssa painiminen. Välillä tosin omistajia hirvittää kuinka kovasti katit oikein vääntävät ja juoksevat ympäri kämppää. Meillä kun on kaksikerroksinen asunto niin siinä kunto nousee kohisten kun mennään portaita alas ja ylös lukuisia kertoja päivässä.

Manun on tarkoitus käydä tulevaisuudessa myös näyttelyissä kokeilemassa onneaan, joten ilmoitimme herran niin Helsingin RUROKin kuin Tampereen PIROKin näyttelyihin. Nähtäväksi jää kuinka nuoriherra pärjää ja toivottavasti tuliaisena ei tällä kertaa tule mitään pöpöjä...

Tässä vielä muutama kuva komeasta El Manuelitosta :)

Manu 3vko
Image

Manu 5vko
Image

Manu 6vko
Image

Manu 11vko
Image

Manu 15vko
Image
Image

Manu 17vko
Image

Re: El Manuelito

Posted: 05.04.2011 00:31
by ajapi
Ihana Manu :* Harmi että elämän uudessa kodissa piti alkaa näyttelypöpön siivittämänä, mutta onneksi pojat voivat jo paremmin ja ovat päässeet vähän tutustumaankin :) Täytyykin bongata Manu RUROKissa!

Haltiakin sai pöpön ensimmäisestä näyttelystään, mutta sillä selvittiin. Jonkun kerran alkuvaiheessa oli vatsa vähän löysällä näyttelyn jälkeen, mutta kai näyttelyt nostivat pojan immuniteettia, kun alkuvaiheen jälkeen ei ole pöpöjä tullut *kop kop*. Ihan hyvä ettet kerrasta säikähtänyt, vaikka kurjaahan se on katsella kun toinen on niin kipeä. Aika huono tuuri saa kuitenkin olla että noita useammin ja/tai vakavampana siunaantuu.

Re: El Manuelito

Posted: 05.04.2011 08:04
by tuitui
Ihana Manu! :* :*

Re: El Manuelito

Posted: 05.04.2011 13:13
by windsor
Todella kaunis poika, ihanat marmorikuviot ja kontrastit:) sietääkin olla ylpeä pojasta:) Eipä noita tonkkarimarmoreita paljon Suomessa olekaan taitavat tulla suurinpiirtein kaikki sieltä mistä Manukin - sanoo marmorifani

Re: El Manuelito

Posted: 07.04.2011 20:21
by nekuliini
Onpa Manu-poika kasvanut kovasti. :*

Re: El Manuelito

Posted: 07.04.2011 20:40
by Orja
minäs päivinä ihana Manu on tulossa mainittuihin näyttelyihin?

windsor: on niitä tonkkarimarmoreita sentään muuallakin :)

Re: El Manuelito

Posted: 08.04.2011 10:09
by nekuliini
Niin unohtaa ei toki sovi Kissukkalan ihanaista Kati-neitiä, joka myös on tonkkari marmori ja Manulle sukua.:)

Re: El Manuelito

Posted: 09.04.2011 07:22
by Zeppeliini
Manu on ilmoitettu Helsingin RUROKin näyttelyyn sunnuntaiksi ja Tampereen PIROKiin lauantaiksi.

Re: El Manuelito

Posted: 17.04.2011 07:29
by Zeppeliini
Sain nappastua Manusta pokkarilla hyvän kuvan kauhealla tuurilla kun malttoi pysyä sekunnin paikallaan. Tosi paljon kiiltää turkki päivänvalossa, onko tuo sitten sitä glitteriä vai mitä?

Manu 19vko
Image

Re: El Manuelito

Posted: 17.04.2011 21:21
by nekuliini
Ehtaa glitteriä se on ja sitä on tämän pentueen pennuilla kaikilla paljon. Enempi vielä mitä Liekillä ja Timantilla. Siinä on hyvät geenit poikasissa kertautuneet. :* Hauska kuulla, mitä tuomarit meinaavat pojasta. Oliko se RUROK ensi sunnuntaina? Olen sinä viikonloppuna Helsingissä, kun lauantaina on kaverilla fitnesskisat, mutta sunnuntaina ehtisin Manua ehkä käydä näyttelyssä katsomassa, jos systeri suostuu kyytsäämään. Olen junalla liikenteessä.