Page 1 of 2

Bengali päivä Itäkeskuksen Faunattaressa

Posted: 17.05.2011 13:18
by Pette
Image

Paikalla ainakin Tara & Baru + Wildtouch ja todennäköisesti Herra Mäykynen & Elli neiti

Re: Bengali päivä Itäkeskuksen Faunattaressa

Posted: 17.05.2011 13:28
by ajapi
Hmm, Haltian olisi varsin helppo tulla tuonne, Vuosaaressa kun asutaan... Olisko sulla, Pette, lisätietoja kissanomistajille? Mihin aikaan pitäisi tulla (onko tarkoitus että kaikki bengalit ovat paikalla tuolloin klo 12-16), tarvitseeko oman häkin jne. Mulla on kevythäkki, mutta se on niin pimeä ettei se sovellu tuohon tarkoitukseen.

Re: Bengali päivä Itäkeskuksen Faunattaressa

Posted: 17.05.2011 20:34
by Mäykynen
Ennakkolupailuista huolimatta Herra Mäykynen ja Elli-neiti joutuvat todennäköisesti perumaan osallistumisensa, kun henkilökunnalle on valitettavasti ilmaantunut muuta pakollista menoa. Onneksi Haltia on ilmesesti paikalla, niin täpläedustusta on kuitenkin riittävästi :)

Re: Bengali päivä Itäkeskuksen Faunattaressa

Posted: 17.05.2011 20:53
by ajapi
Haltian osallistuminen on vielä hyvin epävarmaa, koska emäntänsä saattaa lähteä perjantaina juhlimaan :D Mutta lisätietoja ottaisin mielelläni pohdinnan pohjaksi (soittelen huomenna Petelle, jos ei palstalle ole siihen mennessä ehtinyt tulla lisäinfoa).

Re: Bengali päivä Itäkeskuksen Faunattaressa

Posted: 17.05.2011 21:15
by Mäykynen
Yleensä kaikki kissat ovat olleet koko ajan paikalla, mutta todennäköisesti ei ole mikään ongelma, jos paikalle saapuu myöhässä tai lähtee etuajassa. Pääasia, että siellä on koko ajan joku/jotkut esittelemässä bengaleita. Oman häkin tai lainahäkin kaverilta tai joltain toiselta esittelyssä olevalta tarvitsee ellei sitten usko, että oma bengali viihtyy koko ajan valjaissa tai sylissä. Mikään pakko ei ole siis esitellä häkissä olevaa bengalia, mutta tietysti neljä tuntia on hiukan pitkä aika olla ilman häkkiä.

Monilla on ollut sturdeja ja eihän nekään näkyvyyden kannalta ihan parhaita ole, mutta kuitenkin ok. Meillä olisi näkyvyyden kannalta hyvä metalliverkkohäkki, jonka saa kyllä halutessaan lainaan. Tosin sen noutamisen ja kuljettamiseen tarvitsee oikeastaan auton ja se on sen verran suuri, että yksi kissa on sinne ehkä hiukan vähän... Kevythäkkikin on varmasti paremman puutteessa ok, jos kissan on sen luonteinen, että viihtyy esiteltävänä paljon sylissä / valjaissa.

Re: Bengali päivä Itäkeskuksen Faunattaressa

Posted: 17.05.2011 21:17
by Orja
Onpas muuten jänskä kuva tuossa mainoksessa, kukahan on antanut luvan käyttää sitä? Nimim. kuvaaja, jolta ei ainakaan ole kysytty...

Re: Bengali päivä Itäkeskuksen Faunattaressa

Posted: 19.05.2011 14:10
by ajapi
Haltia nyt sitten paikkaa lauantaina Mäykystä ja Elliä lainasturdin turvin :)

Harmi jos kuvan suhteen on ongelmia :( Käyttöoikeudet pitäisi aina muistaa tarkistaa, ja jos niistä ei ole varmuutta, valita toinen kuva.

Re: Bengali päivä Itäkeskuksen Faunattaressa

Posted: 19.05.2011 16:25
by Orja
Kuva-asiassa lienee kyse väärinkäsityksestä. Sinänsä annan oikeuden ihan mieluusti, mutta olisi kiva tietää...

Kuva on muuten otettu maailmanhistorian ensimmäisessä bengalien teemapäivässä Jumbossa v. 2008. Paikalla olivat silloin vielä nuorenvetreä Sissi Piparkakku ja emonsa Dixie.

Re: Bengali päivä Itäkeskuksen Faunattaressa

Posted: 19.05.2011 18:25
by wildtouch
Hyvä että kuva-asia selvisi.
Meiltä Faunattaressa on paikalla ainakin Eden ja todennäköisesti myös Kitinä.

Re: Bengali päivä Itäkeskuksen Faunattaressa

Posted: 20.05.2011 09:12
by JiiJ
Edellinen JUmbon bengalipäivä jäi väliin kiireiden taki. Nyt yritän järjestää aikaa, vaikka huomenna onkin paljon ohjelmaa. Ihan pakko päästä katsomaan bengaleita, en ole nähnyt omani lisäksi muita bengaleita kuin kerran aikaisemmin näyttelyssä. Esittely on tietysti ensisijaisesti tarkoitettu niille, jotka eivät vielä rotua tunne, mutta minä tulen silti pällistelemään sinne :) ja kerjäämään, että saako tuota silittää, saahan, jooko :*