Aikuisia kissoja

Tällä sivustolla ilmoitetaan aikuisista ja nuorista yli 6kk ikäisistä, uutta kotia tarvitsevista bengaleista.

Lähetä ilmoitus osoitteeseen toimitus(at)bengalikissat.com. Katso lisää ilmoitusohjeista.

Muista ilmoittaa myös muuttuneesta tilanteesta em. osoitteeseen. Päivittämättömät ilmoitukset poistetaan automaattisesti 3 kk:n kuluttua ilmoituksen jättämisestä.

 

 
Roki on reilu 3,5-vuotias lihaksikas "raskaan sarjan" bengalipoika. Se on erittäin vahvarakenteinen ja pitkävartaloinen nuori komistus. Rokilla on voimakkaat poskityynyt, kauniit meripihkan väriset silmät, lämpimän kullan värinen turkki sekä ihanan vaalea vatsa - ja erityispiirteenä - ruusukkeita jopa hännässä.
 
Luonteeltaan Roki on leikkisä spurttailija, ja huiskaleikit ovat ihan parhaita. Roki on ollut meillä jalostusuroksena, mutta nyt se on leikattu ja etsii loppuelämän lemmikkikotia perheestä, jossa sillä on mahdollisuus saada enemmän huomiota ja leikittämistä. Haluaisimme Rokille sellaisen kodin, jossa se ei joudu kilpailemaan ihmisten huomiosta muiden kissojen kanssa. Roki soveltuu siksi parhaiten aikuiseen kotiin, jossa ei ole muita kissoja. Pojalla on myös omaa tahtoa ja päättäväisyyttä ja siksi se tarvitsee ymmärtäväisen oman ihmisensä, jolla on kärsivällisyyttä ja rakkautta sitä kohtaan. Roki ei ole sylikissa ja viihtyy myös omissa oloissaan. Kaipaa kuitenkin ihmistä lähelleen, mutta ei aina aivan iholle, vaan päättää itse milloin kaipaa huomiota ja kuinka paljon.
 
Roki on kastroinnin yhteydessä terveystarkastettu ja rokotettu.
 
Olisiko Roki sinun kesyleopardisi? Haluaisitko tietää vielä lisää tästä leopardiherrasta? Ota reippaasti yhteyttä. Kerro samalla itsestäsi ja olosuhteista, joihin Roki olisi muuttamassa.
 
 
Tiedustelut:
Jari Siltaoja / CattiCartano
040 546 3232
jr.siltaoja(ÄT)dlc.fi