Aikuisia kissoja

Tällä sivustolla ilmoitetaan aikuisista ja nuorista yli 6kk ikäisistä, uutta kotia tarvitsevista bengaleista.

Lähetä ilmoitus osoitteeseen toimitus(at)bengalikissat.com. Katso lisää ilmoitusohjeista.

Muista ilmoittaa myös muuttuneesta tilanteesta em. osoitteeseen. Päivittämättömät ilmoitukset poistetaan automaattisesti 3 kk:n kuluttua ilmoituksen jättämisestä.

 

Bengalitytöt Maisa (Alfajiri Aïcha) 11v. ja Pihla (Cattiwala Tuuletar) 9v. etsivät uutta kotia; mieluiten sellaista, jossa ei entuudestaan olisi kissoja, koiria tai ihan pieniä lapsia. Tytöt ovat erittäin kilttejä ja aktiivisia sisäkissoja ja tulevat hyvin juttuun vähän vanhempien lasten kanssa. Molemmat kissat on leikattu, sirutettu ja rekisteröity.

Pihla on pienikokoinen, utelias ja vieläkin pentumainen touhuaja. Maisa sen sijaan on Pihlaa ”vakavampi”, oman arvonsa tunteva kissarouva, mutta sille tuulelle sattuessaan nauttii silittelystä ja paijaamisesta. Maisa tuntuu ymmärtävän myös puhetta hyvin – esimerkiksi sanoja eläinlääkäri ja kynsienleikkaus ei kannata käyttää Maisan läsnäollessa.

Varsinaista kiirettä uuden kodin etsimisellä ei ole. Tärkeintä on, että Pihla ja Maisa saavat hyvän loppuelämän kodin, jossa heitä kunnioitetaan ja kohdellaan lempeästi.

Pihla ja Maisa asustavat tällä hetkellä Jyväskylässä.

Pihla
PihlaMaisaLisätietoja kissoista antaa Pihlan kasvattaja, Satu Hiekko / Cattiwalan kissala, satu.hiekko (ät) gmail.com.