Aikuisia kissoja

Tällä sivustolla ilmoitetaan aikuisista ja nuorista yli 6kk ikäisistä, uutta kotia tarvitsevista bengaleista.

Lähetä ilmoitus osoitteeseen toimitus(at)bengalikissat.com. Katso lisää ilmoitusohjeista.

Muista ilmoittaa myös muuttuneesta tilanteesta em. osoitteeseen. Päivittämättömät ilmoitukset poistetaan automaattisesti 3 kk:n kuluttua ilmoituksen jättämisestä.

 

Perheessä ilmenneen allergian takia uutta kotia etsivät Catticartanon Sweet Elvi, pian 9-vuotias leikattu naaras, ja Catticartanon Urho, pian 6-vuotias leikattu uros. Elvi on terve ja siisti sisäkissa, joka on määrätietoinen, leikkisä ja rakastaa olla sylissä. Hän on myös erittäin ihmisrakas ja tykkää lapsista sekä tulee toimeen koirien kanssa. Viime kesänä Elviltä on poistettu toinen kulmahammas hyppytapaturman jälkeen, mutta se ei ole ladyn menoa tai syöntiä hidastanut. Urho on terve ja siisti sisäkissa ja kova poika syömään. Hän rakastaa rapsuttelua ja pitää aikuisista sekä lapsista, tulee toimeen koirien kanssa.

Kissat ovat meillä rakkaita perheenjäseniä ja toivoisimme löytävämme niille rakastavan loppuelämän kodin. Olisi upeaa, jos koti vielä löytyisi Rovaniemeltä tai lähiseuduilta, jotta voisimme vielä joskus tavata kisuja ja saada niiden kuulumisia. Kissoihin voi käydä tutustumassa ja meihin voi olla yhteydessä lisäkysymyksien kanssa.

Anne ja Henri Kokko
kokko.am[ÄT]gmail.com
Anne puh. 044 3600699
Henri puh. 040 7171984


 

 
Roki on reilu 3,5-vuotias lihaksikas "raskaan sarjan" bengalipoika. Se on erittäin vahvarakenteinen ja pitkävartaloinen nuori komistus. Rokilla on voimakkaat poskityynyt, kauniit meripihkan väriset silmät, lämpimän kullan värinen turkki sekä ihanan vaalea vatsa - ja erityispiirteenä - ruusukkeita jopa hännässä.
 
Luonteeltaan Roki on leikkisä spurttailija, ja huiskaleikit ovat ihan parhaita. Roki on ollut meillä jalostusuroksena, mutta nyt se on leikattu ja etsii loppuelämän lemmikkikotia perheestä, jossa sillä on mahdollisuus saada enemmän huomiota ja leikittämistä. Haluaisimme Rokille sellaisen kodin, jossa se ei joudu kilpailemaan ihmisten huomiosta muiden kissojen kanssa. Roki soveltuu siksi parhaiten aikuiseen kotiin, jossa ei ole muita kissoja. Pojalla on myös omaa tahtoa ja päättäväisyyttä ja siksi se tarvitsee ymmärtäväisen oman ihmisensä, jolla on kärsivällisyyttä ja rakkautta sitä kohtaan. Roki ei ole sylikissa ja viihtyy myös omissa oloissaan. Kaipaa kuitenkin ihmistä lähelleen, mutta ei aina aivan iholle, vaan päättää itse milloin kaipaa huomiota ja kuinka paljon.
 
Roki on kastroinnin yhteydessä terveystarkastettu ja rokotettu.
 
Olisiko Roki sinun kesyleopardisi? Haluaisitko tietää vielä lisää tästä leopardiherrasta? Ota reippaasti yhteyttä. Kerro samalla itsestäsi ja olosuhteista, joihin Roki olisi muuttamassa.
 
 
Tiedustelut:
Jari Siltaoja / CattiCartano
040 546 3232
jr.siltaoja(ÄT)dlc.fi