Aikuisia kissoja

Tällä sivustolla ilmoitetaan aikuisista ja nuorista yli 6kk ikäisistä, uutta kotia tarvitsevista bengaleista.

Lähetä ilmoitus osoitteeseen toimitus(at)bengalikissat.com. Katso lisää ilmoitusohjeista.

Muista ilmoittaa myös muuttuneesta tilanteesta em. osoitteeseen. Päivittämättömät ilmoitukset poistetaan automaattisesti 3 kk:n kuluttua ilmoituksen jättämisestä.

 

Kissalehdon Figaro (Fili) ja Wildtouch Aurora ovat molemmat syntyneet v. 2008 ja ovat lähes koko ikänsä asuneen yhdessä Tampereen seudulla. Muuttuneen elämäntilanteen vuoksi pariskunta etsii nyt uutta aktiivista kotia.

Fili on luonteeltaan ihmisläheinen ja hellyydenkipeä. Lisäksi se on ikäisekseen edelleen hyvin aktiivinen ja energinen. Fili on tottunut päivittäiseen ulkoiluun isolla verkotetulla terassilla ja/tai valjaissa pihalla. Tämä mahdollisuus tulisi olla myös uudessa kodissa.

Aurora on hieman arempi ja rauhallisempi. Se viihtyy enemmän omissa oloissaan mutta hakeutuu halutessaan välillä myös syliin nukkumaan. Aurora on hyvin juttelevainen omalla persoonallisella tyylillään. Aurora viihtyy ulkona terassilla/parvekkeella. Molemmat kissat ovat myös kovia saunojia!

Ensisijaisesti kissat lähtevät yhdessä uuteen kotiin mutta tarvittaessa myös muista ratkaisuista voidaan neuvotella. Fili tulee toimeen sekä uros- että naaraskissojen kanssa, Aurora sen sijaan ei tule toimeen muiden naaraskissojen kanssa. Muihin eläimiin tai pieniin lapsiin kissat eivät ole tottuneet.Laita viestiä niin kerron lisää!
tiina.parkkinen[ÄT]gmail.com