Pennut

Tällä sivulla ovat tiedot yhdistyksemme kasvattajien syntyneistä ja varattavissa olevista bengalinpennuista.

Yhdistys suosittelee, että pennut luovutetaan aikaisintaan 14 viikon ikäisinä tai sitä vanhempina. Emon tilanne ja pentujen kehitysvaihe vaikuttavat siihen mikä on sopiva luovutusikä.

 

Kasvattaja: Ohjeet ilmoituksen saamiseksi sivulle löytyvät täältä.

 

Pentueet ovat tällä listalla syntymäpäivän mukaisessa järjestyksessä.

 


Emo Myart Leopard Lily
Isä Boomer Leo Life

Ruskeatäplikäs kollipentu Predator Bandit, "Pörri", etsii omaa perhettä. Tämä rakastettava riiviö on erittäin aktiivinen ja seurallinen tapaus. Hän osallistuu kaikkiin kodin askareisiin ja tulee mielellään syliin nukkumaan. Poju on rohkea eikä hätkähdä pienestä. Pörri nauttisi varmasti painikaverista, mutta osaa olla melko kovakourainen, eikä siksi sovellu herkän kissan kaveriksi. Pentu on tottunut koiriin.

Pentu etsii kotia missä riittää aktiviteettejä ja jossa kissaan ollaan valmiita sitoutumaan sen koko loppuelämän ajaksi. Toivon kuulevani silloin tällöin Pörrin kuulumisia ja uudella kodilla on elinikäinen kasvattajan tuki. Ei luovuteta vapaana ulkoilevaksi kissaksi!

Pentu on rekisteröity (TICA), sirutettu, rokotettu, madotettu useaan kertaan sekä eläinlääkärin tarkastama.

Ottaessasi yhteyttä, kerrothan itsestäsi ja millainen koti sinulla olisi tarjolla. Lopullinen myyntipäätös tehdään vasta kun kasvattaja ja mahdollinen uusi omistaja ovat tavanneet kasvotusten. Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään sopisiko Pörri teidän perheeseen!Kasvattaja:
Anna Karjalainen, Säkylä
0401890560